Emma Toussain
Emma Toussain Fashion 24 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Kanye ‘Ye’ West en Julia Fox maken debuut als koppel in matching outfits

Het is duidelijk: Kanye ‘Ye’ West en Julia Fox zijn officieel. De twee zijn momenteel samen in Parijs om verschillende modeshows tijdens Paris Fashion Week bij te wonen en dat doen ze natuurlijk in stijl. Gisteren waren ze aanwezig bij de show van Kenzo en maakten ze hun rode loper debuut als koppel. Dat allemaal in matching denim outfits. Inspiratie? Obviously Britney Spears en Justin Timberlake uit 2001. Ook vandaag zijn ze wederom gezien in goed op elkaar afgestemde kleding.

Move over, Kim.

Kanye en Julia in Parijs

‘Ye’ is druk bezig om zijn ex Kim Kardashian te vergeten, want hij heeft het wel heel erg gezellig met nieuwe vlam Julia Fox. Ze zijn as we speak aanwezig bij Paris Fashion Week om verschillende evenementen bij te wonen en gisteren waren ze bij de show van Kenzo. De twee worden voor het eerst ‘officieel’ samen gezien bij een zo’n groot event, dus ze zijn natuurlijk all out gegaan. Kanye draagt een oversized denim jas én en jeans in dezelfde kleur. Ook draagt hij zwarte hoge laarzen en andere zwarte accessoires, zoals een zonnebril en handschoenen.

Zijn vriendin Julia Fox draagt ook full denim. Zelfs haar laarzen passen bij het thema en gaan bijna naadloos over in haar low rise jeans. Haar jas lijkt geïnspireerd op de iconische Jean Paul Gaultier Cone Bra van Madonna. Niet zo gek, aangezien ze eerder met The Queen of Pop gezien werden.

Kanye Julia
Photo by Marc Piasecki/Getty Images

Dé iconische ‘Cone Bra’ gedragen door Madonna in 1990 en ontworpen door Jean Paul Gaultier:

Madonna biografie
Bron: Getty Images Getty Images

Power woman

Julia draagt net zoals liefje Kanye zwarte handschoenen en maakt haar look af met intense eyeliner, grote chunky oorbellen én haar haar zit strak naar achteren in een sleek bun.

Julia Kanye
Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Pascal Le Segretain/Getty Images

Kanye West heeft een nieuwe vriendin en dit is alles wat je over haar moet weten

Schiaparelli

Ook vandaag worden Julia en Kanye wederom samen gezien in matchende outfits. Dit keer niet in denim, maar in een leerachtige outfit. ‘Ye’ doet wat hij het beste kan: arriveren in een opvallende (zie de balaclava) maar minimalistische outfit. Julia draagt wederom een op de ‘Cone Bra’ geïnspireerde outfit en ook de eyeliner is weer sterk aangebracht. Ze zijn aanwezig bij de show van Schiaparelli en Vogue France deelt beelden van het koppel:

De laarzen van Julia lopen wederom bijna naadloos over in haar outfit en vandaag kiest ze ervoor om de gouden accessoires uit te breiden.

Kanye en Julia
Photo by Christian Vierig/Getty Images
Kanye Julia
Photo by Marc Piasecki/Getty Images

Wij hopen op nóg meer matchende outfits.

Dua Lipa debuteert op de catwalk tijdens Milan Fashion Week en het is alles wat je wil zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.