Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 8 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG – er komt een spin-off van Stranger Things

Het vierde seizoen van Stranger Things is officieel ten einde gekomen en we moeten zeggen: het was een wilde rit. We wachten nog met spanning op het laatste seizoen. Ben jij fan? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er komt een spin-off van Stranger Things.

En daar gaan ze een paar grote namen voor casten.

Thanks Stranger Things: retro kleding is weer helemaal terug

Dit wil je weten over de Stranger Things spin-off

Er wordt gedacht aan de toekomst van Stranger Things. Terwijl we nog steeds het vijfde en laatste seizoen hebben om naar uit te kijken, hebben de Duffer Brothers aangekondigd dat er ook een spin-off van de serie komt. De spin-off wordt uitgebracht door het nieuw opgerichte (en toepasselijk vernoemde) productiebedrijf Upside Down Pictures, dat al met Netflix heeft samengewerkt voor een aantal projecten.

En de spin-off wordt precies wat je van Stranger Things mag verwachten: een perfecte combinatie van het gewone en het buitengewone. Natuurlijk gepaard met veel spektakel en fijn acteerwerk. Ja hoor, wij zijn verkocht.

Voorlopig nemen de Duffer Brothers een welverdiende pauze van een paar weken voordat ze zich storten op de creatie van het laatste seizoen dat de gebeurtenissen in Hawkins tot een einde brengt.

David Harbour wil dat Jacob Elordi zijn personage speelt

David Harbour, die sheriff Jim Hopper speelt, doet al een aantal suggesties voor de nieuwe show. In een interview met GQ zegt de acteur “At this point, I think Hopper is a character that can exist independent of me. If they wanna go back in time, forward in time… I’d love to see another actor play Hopper, and see what they can bring to it.”

Wie zijn rol dan moet vervullen? Volgens Harbour is Jacob Elordi een perfecte fit. “He could pull off being as handsome as I was at 20” grapt de acteur.

Wij zijn benieuwd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.