Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 10 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Spoiler alert! Deze TikTok-video verklapt met wie Emily in Paris samenkomt in seizoen 4

OMG! Zat jij net als ons bij de finale van het derde seizoen van Emily in Paris op het puntje van je stoel? Er gebeurde zoveel, maar gelukkig hebben we genoeg tijd gehad om al deze gebeurtenissen te verwerken.

Wij zijn dan ook meer dan klaar voor seizoen 4 en deze TikTok verklapt al de eerste details van het nieuwe seizoen!

Emily in Paris seizoen 4

Helaas moeten we nog even geduld hebben! Het vierde seizoen van Emily in Paris verschijnt als het goed is namelijk pas in december 2024. Genoeg tijd nog dus om de eerste drie seizoen van deze heerlijke serie opnieuw te kijken. Maar op TikTok zijn veel kijkers ook al druk bezig met het vierde seizoen van de show.

Op het platform worden namelijk nogal wat beelden van achter de schermen gedeeld, waarin te zien is dat Emily in Paris wordt opgenomen. En dit kan natuurlijk niet gedaan worden zonder hier en daar wat spoilers te delen. Want wat kunnen we precies verwachten in seizoen 4? Daar geeft onderstaande TikTok antwoord op:

@user6196388256

can’t wait #emilyinparis #netflix #emilyinparisseason4

♬ Happy Day in Paris – French Cafe 24 x 7

Reacties

Natuurlijk ontploft het compleet onder de gedeelde video op TikTok. Zo schrijft een fan: “Omg it’s finally OUR season.” Andere fans schrijven: “Ohhhh finally with Gabrielle✨✨✨”, “That’s a spoil but I’m so happy for my babies🥹” en “OH MY GOOOOOOOOOOD 😭😭😭😭😭😭 CANT WAIT.”

Ben jij team Gabriel of team Alfie?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.