Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 7 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Spotlight-highlights zijn the way to go als jij krullend haar hebt

Wij weten niet hoe het met jou zit, maar wij zijn dol op een nieuwe haartrend. Gelukkig staat social media zoals altijd vol met een berg aan inspiratie en wij hebben dé trend voor je gespot. Heb jij krullend haar? Dan is het tijd om even goed op te letten, want Spotlight-highlights is de haartrend die jij wilt gaan uitproberen!

De perfecte opfrisbeurt voor jou coupe.

Haartrends

Tegenwoordig hoeven we niet alleen meer naar de grote modehuizen te kijken als we een nieuwe trend zoeken. Het internet staat namelijk helemaal vol met trends op het gebied van beauty en mode. Zo is de ‘cold girl’ make-uptrend een echte go-to deze winter en ook op het gebied van haar vliegen de trends ons om de oren.

Zo maakt deze opvallende haartrend uit onze jeugd een comeback in 2023 en TikTokkers maken massaal gebruik van een vergiet om hun krullen te föhnen. Toch is er altijd nog een plekje voor een nieuwe haartrend en dat zijn spotlight-highlights. Deze haartrend wil je vandaag nog uitproberen als jij krullend haar hebt!

Spotlight-highlights

Wij houden van mooie krullen. Ze hebben volume, textuur en er zit lekker veel beweging in het haar. Toch is het bijwerken van krullen een nogal lastige taak. Je moet namelijk een kapper vinden die de juiste techniek gebruikt om jou haar te knippen of verven. Als jij je perfecte kappers-match al gevonden hebt hebben wij goed nieuws, want er staat een kersverse haarkleurtrend voor je klaar.

Instagram gaat namelijk helemaal los door spotlight-highlights en we zien deze trend overal op onze feed verschijnen. De haarkleurtrend lijkt veel op balayage, maar houdt meer rekening met het krulpatroon in je haar. Zo benadrukt het al die prachtige bewegingen in je haar op een subtiele manier, door delen te verlichten. Wij zetten onze favoriete varianten voor je op een rij:

1. Pecan highlights

2. Zand en champagne

3. Warme chocolade tinten

4. Buttery brunette

Welke variant is jouw favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.