Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Modenieuws 26 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Noah Cyrus, Kylie Jenner en Doja Cat: dit zijn de meest spraakmakende outfits van Paris Couture Week

De laatste dag van de Paris Couture Week is alweer aangebroken en dat betekent dat het tijd is om eens in te zoomen op de outfits van het publiek. Dit jaar werden er veel controversiële items gedragen. Wij zetten de meest spraakmakende looks op een rij.

Deze outfits kregen veel aandacht – zowel positief, als negatief.

Dit zijn de meest spraakmakende outfits van Paris Couture Week

De looks van verschillende celebrities deden veel stof opwaaien, want niet iedereen was het eens met de gewaagde outfitkeuzes.

Kylie Jenner bij Shiaparelli

We hebben ‘m allemaal voorbij zien komen: de leeuwenjurk die Kylie Jenner droeg naar de coutureshow van Shiaparelli. Levensecht leek ‘ie, maar thank god is er geen echt dier gebruikt voor het maken van deze bijzondere jurk. Designer Daniel Roseberry liet zich inspireren door de drie zondige dieren en waar zij voor staan: de leeuw (trots), het luipaard (lust) en de wolvin (gierigheid).

De collectie met levensechte hints naar wildlife is bedoelt als ode aan de natuur en als bescherming voor de vrouw die het draagt. Toch zijn velen van mening dat de collectie een romantisering is van dierendoding en dat dit niet past in de tijd van nu, waar duurzame mode en diervriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Doja Cat bij Shiaparelli

Nog iemand die in een opvallende outfit bij Shiaparelli aankwam was Doja Cat. Ze hulde zich in meer dan 30.000 rode kristallen, een rode rok van Shiaparelli en een heleboel rode bodypaint – onherkenbaar was ze. Als een elegante rode avatar bewoog ze zich langs de camera’s en wij zijn nog steeds onder de indruk van deze look.

Kylie Jenner bij Givenchy

Kylie Jenner maakt opnieuw de tongen los met haar look bij Givenchy. Dit keer is het een kleiner accessoire waar de mensen over vallen, namelijk haar ketting. Ze draagt een zilveren ketting van Givenchy die is geïnspireerd op een strop. Duister, en er zijn zoveel nare verbanden te leggen, dat de keuze voor de ketting erg ongepast aanvoelt.

Noah Cyrus frees the nipples

Noah Cyrus wordt al de hele week gespot in bijzondere outfits, maar op dinsdag wist ze echt alle blikken te vangen. Dat het ijskoud is in Parijs boeit haar niet, want ze gaat voor look met blote tepels.

Bekijk de look hier.

Chiara Ferragni bij Shiaparelli

Er gebeurde genoeg bij Shiaparelli, want ook influencer Chiara Ferragni had een spraakmakende outfit aan. Ze ging voor een top met puntige borststukken, á la Madonna in de Vogue videoclip. Om het nog iets op te spicen, koos ze voor een panty en hotpants.

Philippine Leroy-Beaulieu bij Shiaparelli

Philippine a.k.a. Sylvie Grateau verschijnt bij Shiaparelli in een prachtige wolachtige mantel met een leren silhouet. Wij zijn verliefd op deze vrouw.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.