Anne Smits
Anne Smits Celebrity 26 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Oeh! Wie is de blonde vrouw waarmee Harry Styles is gespot in Londen?

Breaking news: Harry Styles is woensdag gespot met een blonde dame in Londen. De 28-jarige zanger en acteur maakte twee maanden geleden bekend dat hij en zijn ex Olivia Wilde niet meer samen zijn. Maar wie is deze dame met wie Harry is gespot? Haar naam is Ellis Calcutt.

Who is Ellis…?

Harry Styles gespot met een vrouw uit het verleden

Ellis is geen onbekende voor Harry, want de twee kennen elkaar al jaren.

Harry Styles en Ellis Calcutt zijn jeugdvrienden

In 2010 begonnen de geruchten dat Harry en Ellis aan het daten waren, maar volgens Ellis was daar niks van waar en zouden de twee ‘gewoon vrienden’ zijn. Volgens Page Six werd het stel voor het eerst gefotografeerd in 2012 in Glasgow, Scholtland op een fimdate, maar volgens Ellis was dit nog steeds vriendschappelijk. En nu zijn de twee wederom op straat gefotografeerd.

Break-up met Olivia Wilde

Harry Styles (28) heeft bijna twee jaar een relatie gehad met actrice en regisseur Olivia Wilde (38). De film Don’t Worry Darling waar Styles en Wilde beiden een rol in hadden, zou voor aardig wat relatieproblemen hebben gezorgd. En dat gerucht leek te kloppen, want kort nadat de film uitkwam, maakte het stel een einde aan hun relatie.

ANP

De liefjes van Harry

Om het geheugen even op te frissen, zetten wij even kort op een rijtje met wie Harry ook alweer aan de ontbijttafel heeft gezeten.

Wat begon als een ontmoeting bij zijn X Factor-auditie eindigde in een korte relatie… We hebben het hier natuurlijk over jurylid en ex Pussycatt Doll Nicole Scherzinger. Dat Harry een voorkeur heeft voor wat oudere dames wisten we natuurlijk al. Maar Harry was in de tijd van zijn relatie met Nicole maar liefst 19 jaar terwijl Nicole de 35 jaar aantikte.

Ook is Harry niet vies van de modellen van Victoria Secret. In het rijtje staan Sara Sampaio, Cara Delevingne en oh ja… Kendall Jenner niet te vergeten.

ANP

Is Harry nog vrijgezel?

Dat Harry Styles een nieuwe relatie heeft met jeugdvriendin Ellis Calcutt lijkt onwaarschijnlijk. Zo deelt Calcutt genoeg kiekjes op haar Instagram met haar man. Dus maak je vooral geen zorgen. Harry is nog steeds beschikbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.