Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 9 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Wil je weten: deze 4 sterrenbeelden zijn het meest ambitieus

Je hebt twee verschillende mensen als het gaat om een carrière: voor sommigen is hun baan een middel om de rekeningen te betalen en voor anderen is hun carrière hun leven. Noem ze workaholics, overdreven competitief of doorzetters, maar de meest carrièregerichte sterrenbeelden hebben geen tijd om zich erom te bekommeren. En dat hebben ze allemaal te danken aan de sterren.

Deze vier sterrenbeelden staan er namelijk om bekend dat ze het meest ambitieus zijn:

Deze vier sterrenbeelden zijn het meest ambitieus

Als je een Ram, Maagd, Steenbok of Waterman bent, dagdroom je niet van voorspoed en succes, je maakt er werk van. Je versterkt jezelf, legt de basis en maakt je dromen waar. Je wacht niet tot het universum binnenkomt met een kans. Je komt uit bed en grijpt die kansen zelf aan. Je kunt zelfs een beetje geobsedeerd raken door de beste te zijn. De sterren vertellen waar jij van droomt.

Ram: ze willen zichzelf altijd bewijzen

Niets motiveert een Ram meer dan winnen. Of het nu een kaartspel met vrienden is of een groot toernooi, jij vecht tot het einde. Rammen willen bewijzen dat ze het meeste weten en kunnen en dat geeft hen gelukkiger dan ooit. Dat heeft ook allemaal te maken met het feit dat ze worden geregeerd door Mars, de planeet van moed en gedrevenheid. Het enige wat je hoeft te doen om de competitieve kant van een Ram naar voren te brengen, is ze uitdagen. Deze kwaliteit maakt hen zo carrièregericht. Uitkijken dat alleen niet alles een spelletje wordt, Ram.

Maagd: ze willen altijd productief en succesvol zijn

Maagden zijn échte productieve doeners die weten hoe ze hun doelen kunnen bereiken. Hun geest is gericht op analyse en logica, dus als ze een droom hebben die misschien te groot lijkt, heeft een Maagd altijd een plan dat logisch is. Wat hen écht helpt hun doelen te bereiken, is hoeveel ze het gevoel hebben dat ze achterop raken. Ze blijven liever de bocht voor dan ergens achteraan.

Steenbok: ze hebben grote dromen die ze willen verwezenlijken

Steenbokken willen het liefst een CEO van een groot bedrijf zijn en bewijzen zichzelf graag. Dit sterrenbeeld wil niet alleen een geweldige carrière, ze willen records breken en zichzelf in een wereld plaatsen waarin alleen zij bestaan. Ze concurreren niet alleen tegen alle anderen, ze concurreren met zichzelf en ze zoeken altijd de limiet.

Waterman: ze dromen van een eigen rijk

Als een Waterman een carrièredoel voor ogen heeft, kun je er zeker van zijn dat niemand hun naam ooit zal vergeten tegen de tijd dat ze het hebben bereikt. Dit is het sterrenbeeld waarover mensen in geschiedenisboeken schrijven, omdat ze niet alleen het spel wonnen, maar ook een revolutie bouwen. Watermannen hebben doelen die verder reiken dan de grenzen, omdat het erom gaat de regels te overtreden. Ze kunnen een heel team leiden als ze willen.

Meer over sterrenbeelden?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.