Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 29 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Ben jij een van deze 4 sterrenbeelden? Dan ben jij de slechtste leugenaar ooit

Niet iedereen is geboren om te kunnen liegen en de perfecte leugen bedenken kan je al helemaal niet. Altijd al afgevraagd waarom je zo slecht bent in liegen? Simpel: het ligt gewoon aan de sterren. Als jij een van déze sterrenbeelden bent, kun je er niks aan doen dat jij de slechtste leugenaar ooit bent.

Je handpalmen beginnen te zweten, angst gaat door je hoofd, en je weet dat je uiteindelijk toch de waarheid gaat vertellen. Herkenbaar? Da’s niet zo gek, gezien je sterrenbeeld.

Deze vier sterrenbeelden zijn de slechtste leugenaar ooit

Of het je nu gewoon niet genoeg kan schelen om te liegen of je het gewoon niet kunt helpen om de waarheid te vertellen, liegen zit niet in je aard. Deze sterrenbeelden zijn the worst als het om liegen gaat:

1. Ram: je bent te impulsief om met een leugen te komen

Jij denkt veel liever na met je gevoel in plaats van je hoofd. Dat maakt het veel lastiger voor je om te liegen. Het verzinnen van een leugen kost tijd en moeite en dat wil je al helemaal niet. Jouw impuls is om gewoon precies te zeggen wat er aan de hand is en dat maakt  het moeilijker om een leugenaar te zijn.

Of je nu iets geheim probeert te houden of te liegen over je gevoel, voor de ander is het makkelijk om te raden. Grote kans dat je ook meteen de waarheid vertelt, want tja, daar kun jij eenmaal niks aan doen.

2. Kreeft: je kunt de waarheid in je ogen zien

Liegen is niets voor jou en als jij in zo’n positie terechtkomt verander je liever meteen van onderwerp. De waarheid staat in jouw ogen geschreven en een leugen is meteen te achterhalen. Simpelweg omdat jij geen leugenaar bent. Maar wanneer je wordt geconfronteerd, bestaat er een kans dat je uit emotionele gevoelens kunt liegen.

Je draagt je hart op je mouw en het is heel makkelijk voor jou om te zeggen hoe je je voelt. Daarom is liegen niets voor jou, want het geeft je een vreselijk gevoel. Herkenbaar?

3. Maagd: je ziet het nut van een leugenaar zijn niet in

Van alle vier sterrenbeelden, ben jij de slechtste leugenaar Maagd. Je hebt er simpelweg gewoon geen problemen mee om iemand de waarheid te vertellen. Als iemand lippenstift op zijn tanden heeft of iemand voor gek loopt, ben jij de eerste die er wat van zegt. Je ziet namelijk het nut van liegen niet in als de waarheid voor iemand kan helpen.

Maar áls je liegt, ben jij ook een ster in overdrijven. Je voegt te veel details toe tot het punt dat je  gewoon als een leugenaar klinkt. Nee, liegen is gewoon niets voor jou.

4. Boogschutter: je bent een flapuit

Ken je van die mensen die altijd net iets te eerlijk zijn en dingen eruit flappen zonder erover na te denken? Dat ben jij, Boogschutter. Het maakt je de slechtste leugenaar ooit en je bent graag ‘brutaal eerlijk.’ Of je nu een grap maakt of serieus bent, het maakt niets uit voor jou. Je vertelt liever de waarheid dan dat je liegt, dat heb je te danken aan je vuurteken.

In je omgeving sta je ook bekend als de eerste die precies zegt wat iedereen denkt, want een leugenaar ben jij gewoon niet. Helaas ben je dan ook niet de makkelijkste om te vertrouwen, want een geheim verklap jij zonder na te denken. Oeps.

Meer over sterrenbeelden?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.