Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 14 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Stormzy wil selfie met Taylor Swift tijdens EMA’s en legt zoektocht vast op Instagram

Gisteravond vonden de MTV European Music Awards plaats in Düsseldorf, Duitsland. Een groot festijn, waar veel artiesten weer in de prijzen gevallen zijn. De grote winnares van de avond was toch wel Taylor Swift, ze won namelijk awards voor Best Artist, Best Pop, Best Video en Best Longform Video. De Britse Rapper Stormzy was ook aanwezig en hij had naast optreden nóg een doel, hij wilde namelijk héél graag een selfie met Miss Swift. Hij legde zijn zoektocht dan ook vast op Instagram en het is verrrrrry cute.

Stormzy wil selfie met Taylor Swift en gaat haar zoeken

Dat zelfs artiesten nog wel eens starstruck kunnen zijn bij hun collega’s lijkt heel bijzonder maar het komt nog best vaak voor. Zo was de 29-jarige Stormzy gister aanwezig bij de EMA’s en hij gaf daar ook een optreden. Als artiest mag je natuurlijk backstage en laat dat nou nét de plek zijn waar andere artiesten ook rondlopen. In het wild.

Stormzy had zijn zinnen gezet op een selfie met dé grote winnares van de avond en hij deelt de hele schattige ‘reis’ naar deze selfie dan ook vol trots op Instagram.

1. Very British, even beleefd vragen om een foto. Via Instagram dan wel, maar je kunt het altijd proberen.

Zou het hem lukken?

Instagram @stormzy

2. Snel dat biertje atten, want volgens mij gaat het lukken?!!

OMG OMG.

Instagram @stormzy

3. HE DID IT!

😍😍😍

Instagram @stormzy

4. Oké dit is te cute. You gotta love this man.

POV: you just took a selfie with Taylor Swift

Instagram @stormzy

We zijn trots op ‘m. Natuurlijk krijgt de foto ook nog een mooi plekje op de feed:

MTV EMA’s

Ook Harry Styles sleepte twee awards binnen, iets wat ook wel verwacht werd door velen. Toch waren het niet alleen maar internationale acts die wonnen, ook Goldband uit Nederland won een prijs, namelijk voor Best Dutch Act. Go guys!

Doja Cat vraagt Elon Musk om hulp omdat ze haar (hele grappige) Twitternaam niet meer kan veranderen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.