Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 22 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Te lief! Suki Waterhouse praat openlijk over haar relatie met Robert Pattinson na vijf jaar daten

Met hun vijfjarige anniversary voor de deur, spreekt Suki Waterhouse eindelijk openlijker over haar relatie met acteur Robert Pattinson. De twee love birds zijn vrij gesloten over hun relatie, maar daar stapte het 31-jarige model even vanaf in een interview met The Times.

Oh, my good looking boy….

Een celebritykoppel

Suki Waterhouse en Robert Pattinson begonnen in 2018 met daten. Het is lastig een relatie zo privé te houden, vooral nu zowel Robert als Suki bekend zijn. Zo kennen we Robert Pattinson van films als Harry Potter And The Goblet Of Fire, The Twilight Saga en The Batman, maar ook Suki is in de afgelopen twee jaar steeds bekender geworden. Haar nummer Good Looking ging de hele wereld over in het begin van 2022 en ook in de modellenwereld heeft ze door campagnes en het lopen van grote shows een naam voor haarzelf gemaakt.

Privé van de wereld scheiden

In een relatie waar beide partijen steeds beroemder worden kan het nog wel eens lastig zijn privé van de wereld te scheiden, maar de twee hebben dit compleet onder controle. Ongeveer een jaar terug realiseerde een groot gedeelte van het internet bijvoorbeeld pas dat Suki en Robert een stel waren. Talk about a slow burn. Wel erg knap van ze, want Suki vertelt in het interview dat ze bijna geen tijd zonder elkaar spenderen: “I had two days off the other day, and it was like, no question I’m going back to see him. Then he’ll come out for a couple of days.”

suki waterhouse en robert pattinson
Foto: ANP.

Happy five year anniversary

Bijna vijf jaar samen en still going strong as ever: de twee tortelduiven kunnen nog steeds geen genoeg van elkaar krijgen. Hierover vertelde Suki: “I’m shocked that I’m so happy with someone for nearly five years.” Het koppel maakte afgelopen jaar hun rode loper debuut en de liefde spatte van de foto’s af. Wij zijn in ieder geval erg blij voor de twee.

suki waterhouse en Robert pattinson
Foto: Getty Images.

Happy five year anniversary.

OMG – de collab van Stüssy & Levi’s is vanaf déze datum verkrijgbaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.