Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 30 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Sydney Sweeney bijt van zich af nadat fans boos zijn om het verjaardagsfeestje van haar moeder

Euphoria’s Sydney Sweeney is niet blij en claps back at haar fans. Nadat de actrice een foto van de verjaardag van haar moeder online zette ontving ze veel haat. De reden? Een shirt in de achtergrond met een controversiële betekenis. Sydney is het niet eens met de comments en bijt op het internet van zich af.

Ze was totaal niet van plan om een politiek statement te doen, dus fluit ze het concluderende fans terug.

Fans zijn boos op Sydney Sweeney door persoon met Blue Lives Matter shirt

Op afgelopen weekend plaatste de Euphoria actrice foto’s op haar Instagram-story en feed van het recente verjaardagsfeestje van haar moeder. Zoals opgemerkt door The Hollywood Reporter, toonde één foto een persoon die een Blue Lives Matter-shirt droeg. Blue Lives Matter is een pro-politie beweging opgericht in reactie op de Black Lives Matter beweging.

En ja, dat riep wat vragen op bij haar volgers. Er werd flink gespeculeerd over de politieke voorkeuren van Sydney en haar familie. Ook werd er getwijfeld aan Sydney’s visie op de Black Lives Matter beweging.

Sydney bijt van zich op Twitter

Sydney, die eerder al de Black Lives Matter movement steunde, beet op Twitter van zich af nadat haar naam trending werd. In een poging een einde te maken aan de speculaties schrijft ze dat het niet haar intentie was om een politieke discussie te ontlokken met het verjaardagsfeestje van haar moeder.

En de reacties hierop zijn heel wisselend. Eén deel vindt nog steeds dat de boodschap die Sydney hiermee naar buiten brengt niet kan en dat het pijnlijk duidelijk is geworden hoe conservatief haar familie is. Terwijl de andere helft niet kan geloven dat je als artiest gecanceld wordt om de politieke voorkeuren van je naasten.

Lastige situatie. Ondanks Sydney’s verzoek blijft het nog wel even onrustig rondom #sydneysweeney, gokken wij.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.