Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 30 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Wordt Scott Disick wordt buitengesloten door de Kardashians? Kris Jenner ontkent

Als je naar The Kardashians kijkt dan heb je waarschijnlijk al in meerdere fragmenten de struggles van Scott Disick gezien. Hij had er veel moeite mee dat zijn ex Kourtney voor het eerst in haar leven echt definitief verdergegaan was, mét een andere man. Zij en Travis Barker zijn hoteldebotel terwijl Scott nog altijd hoopte dat het goed zou komen tussen hem en Kourt. Hij voelde zich alleen en buitengesloten.. en niet alleen door deze relatie. Hij heeft ook een goede band met de rest van de familie en hij voelde dat allemaal wegglippen. Kris Jenner steekt hier nu een stokje voor door hier luid en duidelijk commentaar op te geven.

Dit deed zij door onder een Instagram post te reageren van het Paper Magazine Instagram-account. Zij schreef: “Scott will NEVER be excommunicated from our family. He’s the father of my grandchildren and a special part of our family… we love him and it’s not true!” Met ‘it’s not true’ doelt zij op de beweringen die rondgaan over de buitensluiting van Scott.

Scott en Kourtney hebben drie kinderen, genaamd Mason, Penelope en Reign. Het ex-stel is al geruime tijd uit elkaar maar doen het al jaren fantastisch wat betreft co-ouderschap. Voor zover wij weten doen zij dit nog altijd fantastisch maar het feit dat Kourtney een nieuw leven met Travis heeft, zal de zaken misschien ietwat minder smooth hebben gemaakt. Scott was dan ook niet aanwezig toen de tortelduifjes besloten te trouwen.

Nieuwe dynamiek

Er is dus op zijn minst gezegd een nieuwe dynamiek, maar dat lijkt ons onoverkomelijk en meer dan begrijpelijk. In de realityshow wordt hier natuurlijk de nodige aandacht aan gegeven en zien we dat Scott het hier moeilijk mee heeft. In de show zien we dat Scott met Khloé in gesprek gaat en vertelt dat hij zich gekwetst voelt omdat hij buitengesloten is van hun evenementen.

Toen hem werd gevraagd of hij het aankon om in de buurt van Kourtney en haar toenmalige vriend te zijn, antwoordde hij: “I’d rather be around them and be around my family than not at all. All I need is just to be acknowledged. Do I even mean anything to anyone?” Hij zei ook: “Now we’re really just more co-parenters. I would say it’s probably one of the more difficult things in my life.”

Lunch met Scott

In een andere aflevering zien we een lunchdate van Scott en Kris, in deze aflevering toont hij zijn emoties. “You don’t invite me to half the s–t you do anymore.” En hij herinnert haar er ook aan hoe zij hem ooit vertelde dat hij haar bloedverwante zoon was nadat zijn ouders stierven. Auch.. Kris haar reactie op dit verdriet was: “You’re always wanted.”

Wie zal het zeggen.. Het is overduidelijk dat de gevoelens binnen de familie niet op een lijn liggen wat dit betreft.

Kourtney Kardashian en Scott Disick waren bijna weer samen toen ze een relatie met Travis Barker kreeg

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.