Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Celebrity 5 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Gespot! Tate McRae & The Kid LAROI hand in hand bij NHL All-Star Game

Afgelopen weekend is de 20-jarige Canadese popster Tate McRae gespot met de Australische rapper The Kid LAROI. Ze zijn samen gezien bij een hockeyevenement in Toronto. Wat fans meteen opviel, was dat de twee hand in hand liepen met elkaar. Er gingen al eerder geruchten rond over de twee samen en nu lijken die geruchten bevestigd te worden.

Zijn Tate McRae en The Kid LAROI aan het daten?

In januari 2024 begonnen de dategeruchten over de twee popsterren al. Ze waren namelijk begin januari samen op vakantie naar Mexico, waar beelden rondgingen van hen. The Kid LAROI, waarvan zijn echte naam Charlton Kenneth Jeffrey Howard is, reageerde later ook op een van de Instagram-posts van Tate van deze vakantie. En als dat niet al duidelijk is, werden ze later in januari gespot tijdens het verlaten van een restaurant in Los Angeles.

Check de videobeelden hier:

@theyoungpaps

#kidlaroi and #tatemcrae are officially a couple, holding hands while exiting a restaurant in yorkville, toronto right after NHL all starts game. They left together going back to a different hotel than they rest of bieber’s crew.@tate mcrae

♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber

Op TikTok gaat momenteel een video rond waarin de twee hand in hand te zien zijn. Tijdens een NHL All-Star Game in Toronto afgelopen weekend, trad Tate op als één van de hoofdartiesten, samen met Justin Bieber en Michael Bublé. Na haar optreden werd ze gespot met mr. LAROI, terwijl ze samen door de menigte liepen. En dat was dus hand in hand! Lief.

Bekijk het beeld van de twee love birds nogmaals hieronder:

Tate McRae en The Kid LAROI hand in hand
SplashNews.com

Relatie The Kid LAROI en model Katarina Deme over?

Vorig jaar zomer gingen er roddels rond over de relatie van The Kid LAROI en influencer Katarina Deme, deze zou namelijk over zijn. Alle gezamenlijke Insta-foto’s waren weg bijvoorbeeld. In deze periode deelde hij ook op zijn Instagram dat hij momenteel door een moeilijke tijd ging. Nou, 1 en 1 is 2? Katarina had nog wel alle foto’s met hem op haar account en volgde de rapper ook nog.

Toen de rapper en Katarina beiden niks deelden of benoemden over hun 3 year anniversary, begonnen er nog meer speculaties de wereld in te komen over een break-up.

Ex van Tate McRae is vriend van haar broer

En dan nog ff het date-leven van Tate onder de loep: in 2021 gingen er geruchten rond over een eventuele relatie tussen Tate McRae en een Canadese hockeyspeler genaamd Cole Sillinger. De hockeyspeler gaf in een interview in 2021 aan dat Tate McRae zijn celebrity crush zou zijn. Na dit interview raakte ze aan de praat en later werden ze Instagram official. Uit een later interview met Tate bleek dat de hockeyspeler een vriend was van haar broer. Begin 2023 leek het erop dat deze romance over was.

Deze geruchten ontstonden doordat Cole alle foto’s van hem en Tate had verwijderd. Later in 2023 bracht Tate haar nieuwe singel ‘Greedy’ uit. De setting voor de videoclip van deze singel is in een hockeyarena. Zal dit een hint zijn geweest? Wij denken van wel.

Nu zijn Tate en Charlton lekker aan het daten, good for them.

Selena Gomez bevestigt relatie: alles over de producer die haar hart wist te veroveren

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.