Fleur van den Berg
Fleur van den Berg Celebrity Beauty 6 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Stress om je carnavalspak? Hier vind je de leukste inspiratie van celebs

Aankomend weekend wordt het zuiden van het land weer omgetoverd voor carnaval. De steden en dorpen worden versierd en iedereen gaat verkleed. Stress om je carnavalspak? Hier vind je de leukste inspiratie van celebs, die je makkelijk kunt namaken.

Met een beetje knip- en plakwerk, heb jij in no-time een origineel kostuum.

Celebrity inspiratie voor Carnaval

Ze mogen in Hollywood dan geen carnaval vieren, maar verkleden kunnen ze wel.

1. Heidi Klum als pauw

Heidi Klum wordt ook wel de Queen of Halloween genoemd en om een goede reden. Elk jaar gaat ze weer helemaal all-out met haar outfits en ze is dan ook dé perfecte inspiratiebron voor een origineel carnavalspak. Trek een blauwe bodysuit aan, versier jezelf met groene en blauwe stof en je hebt je eigen pauwen kostuum.

2. Kaia Gerber als Priscilla Presley

Inspiratie uit de oude doos, maar door de gelijknamige film ‘Priscilla‘ relevanter dan ooit. Met veel haarspray en zware oog make-up kom je al een heel eind. Ook tijdens carnaval perfect voor een couple outfit met je vriend of vriendin.

3. Kendall Jenner als Marilyn Monroe

De Kardashian-Jenner clan houdt wel van een verkleedpartij en ze gebruiken dan ook elke gelegenheid om alles uit de kast te trekken. Deze outfit van Kendall is makkelijk na te maken met een zwarte coltrui en een goede krultang. Heb je een witte jurk in de kast? Dat maakt je carnavalspak helemaal compleet!

4. Hailey Bieber als Mean Girls

On Wednesdays we wear pink en met carnaval ook. Ga net als Hailey Bieber verkleed als een van de Mean Girls personages. Zoek al je roze kleding bij uit de kast en je bent ready to go!

5. Adele als Morticia Adams

Tijdens haar show in Las Vegas ging Adele verkleed als Morticia Adams. Om deze carnaval look na te maken heb je een zwarte lange jurk (of een lange rok met top) nodig, zwarte gekleurde haarspray en donkere make-up.

Na de carnaval last van een kater? Met deze tips ben je zo weer de oude 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.