Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 8 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

LOL – deze tattoo artiest op TikTok heeft geniale ideeën om namen van exen mee te bedekken

Dacht je de liefde van je leven gevonden te hebben en zeker te zijn van je zaak: loopt de relatie ineens stuk. Shit happens, maar als je de naam van je ex op je lichaam hebt getatoeëerd is dat extra pijnlijk. Gelukkig is daar deze tattoo artiest, die briljante cover-up ideeën deelt op TikTok.

Met een paar kleine aanpassingen is zijn of haar naam ineens een nieuw kunstwerkje.

Deze tattoo artiest op TikTok heeft geniale ideeën om namen van exen mee te bedekken

Maak kennis met @Imnttechofficial. De tatoeëerder uit New Mexico heeft talloze video’s met manieren om de naam van een ex te verdoezelen zonder al te veel geld uit te geven. Van een paar kleine streepjes tot een klein tekeningetje: binnen een paar minuten is die gênante tatoeage verleden tijd.

Mensen sturen massaal namen en teksten in, zodat deze briljante tatoeëerder er een nieuw ontwerp van maakt. Telkens als je denk dat deze écht niet te fixen valt, weet Imnttech er iets van te maken. Zo zien we ‘Sam’ bijvoorbeeld veranderen in ‘Same Old Love’.

@lmnttechofficial

Replying to @loki300yurr #fyp #foryou #foryoupage #tattoo

♬ Same Old Love – Selena Gomez

Of wat dacht je van ‘Kevin’ veranderen in ‘Revenge’? Of ‘Justin’ in ‘Pastime’ (tijdverdrijf)? Wij gaan stuk om de woorden die ervan gemaakt worden. Want eerlijk: als Justin het uitmaakt was hij niets meer dan een beetje tijdverdrijf.

Ex van Travis Barker vindt de Kourtney-tattoo op zijn borst kwetsend

@lmnttechofficial

Reply to @.gypsyvybe #fyp #foryou #foryoupage #tattoo

♬ Revenge – XXXTENTACION

De reacties zijn enthousiast. Iedere dag blijven er maar namen doorgestuurd worden. Het lijkt er dus op dat er behoorlijk wat tattoo’s bedekt moeten worden, na een geflopte relatie. Al zijn niet al zijn oplossingen even geliefd. Van ‘Connor’ werd bijvoorbeeld ‘Condom’ gemaakt, wat niet in de smaak viel. De tattoo artiest is de moeilijkste niet en deed het gewoon nog een keer, wat resulteerde in ‘Common Balls’. LOL.

@lmnttechofficial

Reply to @kassy_prvacc 🤷🏻‍♂️ #fyp #foryou #foryoupage #tattoo

♬ original sound – Matt Thompson Woodworks

Ga er maar even voor zitten want dit zijn de 10 heetste celebrities met tattoos

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.