Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 8 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner haalt keihard uit naar een bezorger die een TikTok maakte over het bezoeken van haar huis

Kylie Jenner is de laatste tijd wat afwezig op social media. Dit is natuurlijk niet zo gek, want Kylie is nog niet zo lang geleden bevallen van haar tweede kindje. Dit betekent niet dat de realityster niet op andere manieren in het nieuws komt. Kylie Jenner haalt namelijk keihard uit naar een bezorger die een TikTok maakte over het bezoeken van haar huis

“Lying for attention rubs me the wrong way”

Kylie Jenner

De 24-jarige Kylie Jenner is een van de meest bekende vrouwen van de wereld. Hierdoor heeft ze het maar druk, want ze runt meerdere bedrijven en is ook te zien in de realityserie ‘The Kardashians’. In deze realityserie was onlangs te zien hoe Kylie Jenner en haar moeder Kris Jenner ‘normale’ dingen gingen doen.

Zo zien we hoe Kris en Kylie samen naar de supermarkt gaan, hoe ze hun auto tanken en door een wasstraat rijden. Iconic! Maar het lijkt erop dat Kylie Jenner het normale leven weer achter haar heeft gelaten. Een TikTok-gebruiker genaamd Pablo Tamayo – @thisisntpablo – beweert namelijk dat hij een boodschappenbezorging heeft afgeleverd bij Kylie’s huis in Holmby Hills.

@thisisntpablo

I CANNOT MAKE THIS SHIT UP i just delivered to Kylie Jenner😭😭

♬ original sound – Pablo Tamayo

TikTok-video

In de video horen we Pablo zeggen: “It’s literally a $12 order for f***ing pepperoni,” Daarnaast vertelt hij ook dat hij een baby in het huis hoorde schreeuwen. Niet veel later postte Kylie Jenner op Instagram en TikTok dat ze een sandwich aan het maken was met, je raad het al, pepperoni.

@thisisntpablo Replying to @wutevrshewants ♬ you just got krissed. – logan

Hoewel de kans dus groot is dat Pablo pepperoni heeft bezorgd bij Kylie Jenner, lijkt de realityster totaal niet onder de indruk te zijn van de TikTok-video die is gemaakt. Kylie reageert namelijk onder haar eigen video het volgende: “No one comes through the gate! the river?? no river. The lying for attention rubs me the wrong way sorry. Recipe coming soon lol.” Deze reactie werd niet veel later verwijderd, maar Kylie Jenner liet nog twee reacties achter. Zo schrijft ze: “I did not order this myself! He WAS tipped through the app. Lied too about seeing through my windows and hearing my son cry??” en “if you don’t know what I’m talking about just carry on 🤣💗🙏🏼.”

tiktok kylie jenner haalt uit fan
TikTok/ @kyliejenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.