Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 6 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, zijn Taylor Swift en Matty Healy nu toch weer bij elkaar?

Een maand geleden kwam het nieuws naar buiten dat Taylor Swift en Matty Healy een punt hadden gezet achter hun kortstondige relatie. Voor zover dit al een relatie was … Maar wat niet is, kan nog komen. Nu blijkt namelijk dat de twee artiesten elkaar toch weer opzoeken. Wij praten je bij.

Na de break-up met Joe Alwyn, leek Matty Healy een waardige rebound – totdat hij ineens met een beveiliger zoende tijdens zijn concert. Kort daarna was het klaar.

Taylor Swift en Matty Healy toch weer samen

Begin april kwam het nieuws naar buiten dat Taylor Swift een punt achter haar 7-jarige relatie met Joe Alwyn had gezet. Een maand later ontstonden de geruchten dat de 33-jarige zangeres aan het daten zou zijn met de leadzanger van de poprockband The 1975, Matty Healy (34). Maar aan dit liefdesavontuur is toch een einde gekomen.

Althans, de liefde lijkt opnieuw op te bloeien. De relatiestatus van Taylor Swift met haar recente ex-vriend Matty Healy is onduidelijk na geruchten dat ze hun romance hebben hervat. “There is just something electric between them, and they seem to have overcome it all quite quickly. They definetly want to make it work” vertelt een bron aan The Sun UK.

Taylor swift And Matty Healy Leaving Her Studio Session
Claude Yao Sahi @hijoshotit / SplashNews.comShutterstock Claude Yao Sahi @hijoshotit / SplashNews.com Shutterstock

De bron voegt eraan toe dat Taylor en Matty tijd met elkaar doorbrengen tussen tours door en de hele tijd met elkaar praten. Dat lijkt dus weer de goede kant op te gaan.

Volgens de bron doet Matty er alles aan om Taylor weer terug te krijgen, hij zou zelfs een vrouwelijk crewlid uit zijn team hebben ontslagen. “One thing that was pretty telling was when a girl who had worked with the band for a while — she took care of their image, some styling, hair and make-up, that sort of thing — suddenly left.” Zijn er dan dingen gebeurd waar wij niet vanaf weten?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.