Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 5 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht, wat? Vriend Taylor Swift zoent mannelijke beveiliger in Denemarken

De nieuwe lover van Taylor Swift, Matty Healy, doet de laatste tijd veel stof opwaaien. Zo was hij laatst negatief in de aandacht, door de racistische en seksistische opmerkingen richting Ice Spice. Nu doet de zanger weer iets opmerkelijks: hij zoent met een beveiliger tijdens een show in Denemarken.

Al kunnen we allemaal zien dat dit geen romantische zoen is, maar een zoen die ontstond in de chaos van de show. De meningen zijn daarom ook zeer verdeeld over het voorval…

Matty Healy zoent met een mannelijke beveiliger in Denemarken

Matty Healy, The 1975-frontman kuste een mannelijke beveiliger op de lippen tijdens een concert in Denemarken eerder deze week terwijl hij een romance heeft met Taylor Swift. En dat is niet de eerste keer dat Matty met iemand zoent tijdens zijn shows. Dit is een regelmatig terugkerend gebruik van de zanger, al gaf hij eerder aan  te stoppen met het zoenen van fans, uit respect voor Taylor. Vallen mannelijke beveiligers misschien buiten die regel?

Vrijdag tijdens het optreden van zijn groepshit ‘Robbers‘ op het NorthSide Festival in Eskelunden, ging Healy op zijn knieën en deelde een intiem moment met een beveiligingsmedewerker.

De romance van Taylor en Matty

Toen Taylor haar langdurige relatie met Joe Alwyn verbrak, was haar liefdesleven bruisender dan ooit. Na de geruchten over haar romance met Alonso, staat er nu alweer een nieuwe man voor haar deur. Althans, als we de verhalen mogen geloven.

Taylor vond deze man niet op het circuit, maar op het podium. Ze date namelijk met niemand minder dan The 1975 frontman Matty Healy. Bronnen dichtbij Taylor vertellen aan The Sun dat de twee ‘madly in love’ zijn, ondanks het feit dat ze pas twee maanden daten. “It’s super-early days, but it feels right. They first dated, very briefly, almost 10 years ago but timings just didn’t work out,” vertelt de bron.

En dit statement doet veel stof opwaaien, want Taylor en ex Joe Alwyn gingen pas een maand geleden uit elkaar. Volgens de bron waren Taylor en Joe al langer uit elkaar – en was er dus absoluut geen overlap tussen haar romances.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.