Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 2 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Taylor Swift haalt uit naar Netflix na een seksistische grap over haar in Ginny & Georgia

Taylor Swift heeft op Twitter hard uitgehaald naar Netflix. De Netflix-Original Ginny & Georgia werd vorige week gelanceerd en bevat een grap over Taylor Swift. En daar laat ze het niet bij zitten, ze schrijft op Twitter wat ze over de grap denkt en haalt uit naar streamingdienst Netflix.

Taylor beschrijft de grap als “lazy” en “deeply sexist”.

Ginny & Georgia

Afgelopen week werd de serie Ginny & Georgia gelanceerd op Netflix. Een komisch drama over moeder en dochter die in de laatste aflevering van de serie een discussie hebben over Ginny’s relaties. Geogia vraagt Ginny of ze het uit heeft gemaakt met haar vriend Hunter, waarop de tiener antwoordt: “What do you care? You go through men faster than Taylor Swift.”

Het is onnodig om te zeggen dat de ‘grap’ niet goed ontvangen werd. Fans van Taylor Swift namen het direct voor haar op en beschuldigden de schrijvers van de serie van “outdated slut-shaming”. Niet alleen haar fans reageerden op de serie, ook Taylor zelf deelde haar eigen gedachten over de serie op Twitter.

Taylor Swift haalt uit naar Netflix

Zo schrijft Taylor Swift op Twitter dat ze de grap seksistisch vindt, “Hey Ginny & Georgia, 2010 called and it wants its lazy, deeply sexist joke back.” “How about we stop degrading hard working women by defining this horse shit as FuNnY. En terwijl ze haar gedachten deelde over de specifieke tekst in de serie, haalt ze ook uit naar Netflix.

Zo neemt ze het hen kwalijk dat ze een dergelijke grap in een van de series tolereren, vooral nadat Taylor Swift een exclusieve documentaire voor Netflix maakte. “Also, @netflix after Miss Americana this outfit doesn’t look cute on you,” schrijft ze op Twitter. “Happy Women’s History Month I guess.” En Taylor Swift heeft helemaal gelijk, want dergelijke ‘grappen’ zijn wat ons betreft verleden tijd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.