Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 29 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Taylor Swift post hilarische TikTok met haar vader, fans zagen dit totaal niet aankomen

Taylor Swift is, zoals we allemaal weten, bezig met haar The Eras Tour en dat houdt haar druk bezig. Hoe leuk is het dan ook dat zij familie en vrienden mee kan nemen backstage, zodat ze toch nog bij haar zijn. Gister poste Tyalor een onverwachte TikTok mét haar vader in de hoofdrol.

 

Taylor Swift post hilarische TikTok met haar vader

Wij houden van TikTok en zijn lichtelijk verslaafd aan het scrollen door de for you-page. De echte verhalen van mensen die we niet kennen zijn amazing maar ook de video’s van de grootste sterren kunnen zomaar opeens oppoppen en dat voelt soms best onverwacht. Taylor Swift is één van de grootste popsterren van het moment en als zij dan gewoon een random video plaatst is dat eigenlijk heel erg. Maar hey – ‘t is ook maar een mens.

“My dads on his segway shit again”, schrijft ze bij de video van haar vader die achter haar wagentje aanrijdt op de segway. Geheel passend kiest ze het nummer ‘Ridin’ van Chamillionaire, heel droog maar wél heel grappig. Dads will be dads. De Swifties (Taylors fans) hadden deze video dan ook helemaal niet zien aankomen: “TAYLORRRR WHAT IS THIS 😭” reageert een fan, en een ander vindt ‘t juist heel erg grappig: “Taylor this is so random i love it”

 

@taylorswift

my dads on his segway shit again

♬ Ridin’ – Chamillionaire

Zoek jij nog een perfecte outfit voor The Eras Tour?

Mocht jij één van de gelukkigen zijn die kaartjes heeft weten te bemachtigen voor de show van Taylor volgend jaar in Amsterdam, dan moet je natuurlijk wel volledig in stijl. Het duurt nog even, maar je kunt maar beter al zeker zijn van je outfit.

Nu heeft iemand een website gemaakt met de perfecte outfitinspiratie voor deze tour zodat jij zelf niet het hele internet hoeft af te speuren voor passende outfits. Hoe handig is dat?!

E-bikes altijd zo duur? Deze niet fiets niet en hij is nog stijlvol ook

 

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.