Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Lifestyle 19 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Van voetbal kijken tot outdoor movie night: dit is er te doen in Amsterdam dit weekend

Het is woensdag en dat betekent dat het hoog tijd is om weekendplannen te maken – voordat iedereen al iets te doen heeft, of juist geen zin meer heeft. Dit is het perfecte weekend om eropuit te gaan in Amsterdam, onze favo stad. Wij zochten alvast de beste feestjes en events voor je uit, dan hoef jij alleen nog maar je vrienden te appen.

We willen de eerste zomerse dagen natuurlijk wel goed benutten. Dat kan je doen door met je vrienden voetbal te gaan kijken, door naar een buitenbioscoop te gaan of juist door aan te schuiven bij een chique diner bij Daalder*.

Dit is er te doen in Amsterdam dit weekend

Binnen of buiten, vroeg of laat: er is genoeg te doen.

Campari Movie Nights | donderdag 20 juni

Campari, de iconische aperitivo uit Milaan brengt dit seizoen een ode aan de Italiaanse cinema en zorgt voor een sprankelend avondrood tijdens twee speciale ‘Campari Cinema Nights’. Onder het genot van een Campari Spritz cocktail kun je stijlvol genieten van iconische films. De laatste vindt op donderdag 20 juni plaats, om 20:00 bij George Marina.

Schrijf je gratis in door te mailen naar [email protected].

Voetbal en dj bij StrandZuid | vrijdag 21 juni

Nog op zoek naar een fijne plek om met je vrienden voetbal te kijken? Bij StrandZuid ben je aan het juiste adres. Er is altijd genoeg plek, er zijn genoeg schermen (binnen én buiten) en je waagt na de wedstrijd een dansje met een dj. Of ze nu winnen of verliezen: het feest gaat hier door.

Tickets bestel je op de website van StrandZuid.

PURE diner in Het Sieraad | zaterdag 22 juni

Op 22 juni vindt het grootste dinner & dance event van Nederland plaats in Het Sieraad, Amsterdam. De avond begint met een intiem diner bij Daalder, het met een Michelinster bekroonde restaurant van chef Dennis Huwaë. Genodigden kunnen genieten van een uitgebreide tasting met culinaire hoogstandjes, gepaard met de exclusieve dranken van Moët Hennessy.

Naast het restaurant Daalder vestigt zich Het Sieraad, een unieke locatie en voorheen een schoolgebouw, tot een authentiek feest met een indrukwekkende line-up van artiesten als Benny Rodrigues, Philou Louzolo, Maqossa, Rancido, Afrotura en Michael Mendoza.

Tickets bestel je op de site van PURE.

Borrelen bij BISOUS | het hele weekend

In De Pijp is een nieuwe hotspot geopend: BISOUS. Dit kersverse restaurant is een ode aan de Parijse haute couture en de glamoureuze restaurants met een combinatie van de Frans-Zeeuwse keuken aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam. In het weekend verandert het restaurant in een dansvloer, dus het is de perfecte plek voor dine and dance.

The Martinez Brothers x Bret | Zaterag 22 juni

De gebroeders Martinez (bekend als dj-duo The Martinez Brothers) staan erom bekend er overal een feestje van te maken. Wie als eens bij hen op de dansvloer is geweest, weet dat dit er swingend aan toe gaat. Dit weekend zijn ze in Amsterdam en draaien ze bij Bret: een locatie die perfect past bij de vibe van The Martinez Brothers.

Tickets koop je op de site van Bret.

Tjade in Lofi | zondag 23 juni

Nog een dj die iedereen laat dansen: Tjade. Deze Tjade de Vries, bekend onder zijn artiestennaam Tjade, is een Nederlandse dj, opgegroeid in Friesland. Hij is onderdeel van de populaire formatie TLM Airlines, maar krijgt als solo-act ook de handen in de lucht. Vorige week verkocht hij Woodstock nog uit, nu is Lofi aan de beurt.

Tickets koop je op de site van Lofi.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.