Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 16 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

The Bold Type seizoen 5: alles over de cast én de bevestigde releasedatum

De lockdown werd een klein beetje beter door The Bold Type. Toch waren we zo door de heerlijke afleveringen heen en was het wachten op seizoen 5. Nu is de releasedatum van het nieuwe en laatste seizoen bevestigd en wij vertellen je alles over de cast, het verhaal en natuurlijk het belangrijkste: de releasedatum.

Seizoen 5 is het laatste seizoen van The Bold Type.

The Bold Type: seizoen 5

De serie, die in 2017 uitkwam, volgt collega’s en beste vriendinnen Jane Sloan (Katie Stevens), Kat Edison (Aisha Dee) en Sutton Brady-Hunter (Meghann Fahy) terwijl ze zich door het leven, relaties en vriendschappen navigeren. Niet geheel onbelangrijk: ze werken voor een vrouwenmagazine, Scarlet. Of je nu al groot fan bent of dat je de serie pas net ontdekt hebt (me), de serie over alle drama rondom Jacqueline Carlyle en Scarlet Magazine staat sinds afgelopen maand op Netflix.

Emily in Paris in één klap uitgekeken? Dan wil je deze series ook zeker kijken

En er is nog meer goed nieuws: de serie komt officieel terug voor een vijfde seizoen. En die komt sneller dan je denkt, we vertellen je alles wat we weten over het vijfde (en laatste) seizoen. Op 9 april werd bevestigd dat seizoen 5 op 26 mei in première gaat op Freeform en op Hulu op 27 mei. Helaas is er nog geen bevestiging gegeven of The Bold Type seizoen 5 dan ook naar Netflix komt. Fingers crossed dat het ook snel op Netflix (of Videoland) staat. Het slechte nieuws is: dit is direct het laatste seizoen van de serie en het maar zes (!) afleveringen.

Cast

In seizoen 5 zien we het bekende trio Katie Stevens (Jane), Aisha Dee (Kat) en Meghann Fahy (Sutton) samen met nog meer bekende gezichten. De namen die we zeker terug gaan zien in seizoen 5 zijn Stephen Conrad Moore als Oliver Grayson, Melora Hardin als Jacqueline Carlyle, Matt Ward al s Alex Crawford en Nikohl Boosheri als Adena El-Amin. Er is geen bevestiging of Sam Page ook terugkeert als Richard of Adam Capriolo als Jacqueline’s assistent Andrew. Wij kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.