Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 27 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

The Girlfriend Who Didn’t Exist: het internet gaat los over de bizarre documentaire op Netflix en WTF

Soms hoor je verhalen die zo bizar zijn, dat je niet kan geloven dat dit echt gebeurd is. Nou, zo’n verhaal hoor je in de docu Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist op Netflix. Het internet kan hun ogen niet geloven en iedereen gaat los over het bizarre verhaal. Dit is echt catfishing next level. 

Onze hersenen krijgen echt een error van dit verhaal.

Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist op Netflix toont een nieuw level van catfishing

In het zesde deel van de filmserie Untold zoomen makers Tony Vainuku en Ryan Duffy in op het verhaal van atleet Manti Te’o. Hij zit in zijn senior year en speelt American Football op het hoogste level. Toch gaat hij door een zware periode, want op dezelfde dag in 2012 overlijden zowel de oma als de vriendin van Manti. Iedereen leeft met hem mee. Maar dan wordt er een bizarre ontdekking gedaan: de vriendin van Manti heeft nooit bestaan. Say what?

Manti’s vriendin Lennay Kekua was een fictioneel karakter verzonnen door Naya Tuiasosopo, die ook haar kant van het verhaal doet in de documentaire. De toekomst van Manti Te’o was veelbelovend, maar door deze bizarre gebeurtenis komt zijn carrière op het spel te staan.

Het internet gaat los en kan de acties van Naya Tuiasosopo niet geloven

We gaan niet veel verklappen, maar we zeggen je wel alvast dat Naya echt VER ging om haar verhaal geloofwaardig te maken. En je begrijpt, iedereen vindt daar wat van. Op TikTok gaat het los en mensen kunnen het verhaal maar niet geloven.

@stephmegun

LET ME KNOW IF YOU WANT MORE OF AN EXPLANATION FOR PART 2! Netflix show about Manti Te’o. His entirws career went down the drain because he was young and naive and fell in love with a girl on the screen! Naya deserves to be held accountble#greenscreen #thegirlfriendwhodidntexist #mantiteo #manti #netflix #netflixdocumentaries #untold

♬ original sound – stephmegun

@fr0.zen_apple

Catfishing an ENTIRE FAMILY?!?! #filmtok #netflix #documentary #catfish

♬ original sound – 🌹

 

Mocht je dit weekend nog niets op de planning hebben, dan raden we deze zeker aan. Houd jij wel van bizarre documentaires? Kijk dan ook Trainwreck: Woodstock ’99 op Netflix, hierin zie je hoe het in 1999 zo ontzettend mis heeft kunnen gaan op het legendarische Woodstock festival.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.