Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Shopping 22 nov 2022
Leestijd: 4 minuten

Shoppen maar! The Kardashian-Jenner 2022 gift guide vertelt jou precies wat de beste wellness-gadgets zijn

Het is weer tijd om de kerstinkopen te doen en de Kardashian-Jenners helpen je hier natuurlijk graag mee. Net zoals vorig jaar brengt Poosh (van Kourtney) namelijk een officiële Kardashian-Jenner holiday gift guide uit voor 2022 met de beste wellness-gadgets die jouw leven in het nieuwe jaar naar een hoger niveau zullen tillen.

Let the holidays begin!

The Kardashian-Jenner 2022 gift guide is here!

Dit jaar heeft Kourtney Kardashian Barker natuurlijk weer elk van haar zussen en haar moeder Kris gevraagd gevraagd wat hun ‘favoriete gadgets en tools’ zijn in hun daily routine, en het resultaat is the 2022 Poosh holiday gift guide.

Ben je dus nog op zoek naar een goed cadeau? Lees dan vooral verder om elk item te zien dat wordt aanbevolen door de Kardashians-en Jennerzussen.

Kim Kardashian: Heating Body Belt

Infrared Heating Body Belt- HeatHealer – €166,61

Als Kim Kardashian ergens van houdt dan is het wel een goede workout. Na deze workout gebruikt ze bijna altijd Heat Healer’s Heating Body Belt voor spierherstel. De Heat Healer Body Belt verspreidt infraroodwarmte, PEMF (gepulseerd elektromagnetisch veld) en roodlichttherapie om ontstekingen, spierspanning en zelfs menstruatiekrampen te verlichten.

Kim zegt: “This infrared heat belt is amazing at calming my muscles. I also like how it’s compact and easy to wear when I’m at home.”

Khloé Kardashian: Portable Home Projector

pixxie.com

Voor Khloé Kardashian is een avond bankhangen met haar familie een perfecte manier om tot rust te komen en een miniprojector volgens haar dan ook de musthave gadget voor in je huis waar iedereen van zal genieten.

Zo zegt ze tegen Poosh: “I love anything that I can enjoy with my kids. It’s so fun to project on the wall, snuggle up and watch a movie together.” De Pixxie Pocket Projector heeft een schattige retro-look en komt met alle streaming-apps zoals Netflix, Disney+ en Spotify.

Kourtney Kardashian Barker: Biofeedback Meditation Headband

 

Muse 2 Headband – Muse – €253,32

Deze hightech hoofdband past precies op je voorhoofd en vertaalt je hersen- en lichaamsactiviteit in weer geluiden voor gerichte meditatie.

Kourtney kan niet genoeg krijgen van de hoofdband, zo zegt ze: “This item is a really cool tool that allows you to get the benefits of neurofeedback at home by analyzing your brain waves to help you learn how to meditate better.”

Silver Ear Seed Kit – WTHN – €43,84

DIY-acupunctuur?Jup, het bestaat echt en Kendall Jenner is fan! Zo gebruikt Kendall zelf de DIY-acupunctuur “ear seeds” kit van wthn, dit zijn acupunctuur wellness tools die zijn geïnspireerd door de traditionele Chinese geneeskunde. Ze zien eruit als kleine bolletjes die zich gedurende 3-5 dagen aan drukpunten in het oor hechten en werken om stress, spanning en pijn te verminderen, terwijl ze ook helpen bij de spijsvertering en hormoonbalans.

Eenmaal aangebracht, zien ze eruit als schattige kleine oorknopjes, die je in het goud of kristal kan bestellen op wthn.com, of je kan natuurlijk kiezen voor de exclusieve zilveren kit op Poosh.com.

Kendall vertelt aan Poosh: “I love anything that lets me care for myself holistically, and these ear seeds have so many benefits.”

Kylie Jenner: Percussive Muscle Therapy

therabody.com

Kylie Jenner’s favoriete gadget van dit jaar is de Therabody Theragun Prime, een at-home tool voor percussieve spiertherapie. Je kunt de Theragun Prime dagelijks gebruiken voor een diepe spierbehandeling, om spierspanning te verminderen en te helpen bij het herstel na een zware training.

Je kan hem synchroniseren met een speciale app voor een eenvoudige bediening, hij is super stil en wordt geleverd met vier verschillende hulpstukken om op verschillende delen van het lichaam te richten.

Kylie zegt: “There’s nothing easier for at-home recovery. It just feels so good; everyone loves it!”

Kris Jenner: Bluetooth Scent Oil Diffuser

Poosh.com

 

AroMini BT Diffuser Set – AromaTech – €252,34

Momager Kris Jenner staat bekend om haar extravagante huizen en moderne interieur, dus het is passend dat ze deze futuristische diffuser deelt die er net uitziet als een decorstuk.

De AromaTech AroMini BT Diffuser gebruikt, in plaats van water of warmte, koude lucht als een schoner alternatief en heeft Bluetooth-connectiviteit zodat je de geurintensiteit en levensduur van de geurverspreiding kan aanpassen via de app.

Kris vertelt aan Poosh dat de defuser de perfecte alternatief is voor kaarsen, zo zegt ze: “This machine is compact and sleek and blends in with the decor. I like how it can be controlled through Bluetooth. It really does create the most beautiful mood.” 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.