Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 26 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans hebben allemaal dezelfde kritiek op de Christmas Gift Guide van de Kardashian-Jenners

Nu we het einde van het jaar naderen, beseffen we weer dat het jaar zo voorbij is gevlogen. Voor we het weten is het weer kerst en het wordt dus echt tijd om kerstinkopen te gaan doen. Nu helpen de Kardashian-Jenners ons hiermee, want de zussen hebben een lijst gemaakt het hun favoriete kerstcadeaus. Maar nu hebben fans allemaal dezelfde kritiek op de Christmas Gift Guide van de Kardashian-Jenners.

Wij praten je bij.

De Kardashian-Jenners

We weten allemaal dat de Kardashian-Jenners niet vies zijn van een feestje. Zo waren ze twee weken geleden aanwezig op de bruiloft van Simon Huck en Phil Riportella. Hier gaf Kim Kardashian een speech waarin ze zichzelf en haar drie echtscheidingen bespotte en gaf Kourtney een wel heel sexy lapdance aan Travis Barker.

Als er één feestdag is die er voor de Kardashian-Jenners bovenuit schiet, dan is het wel kerst. Ze geven elk jaar een kerstfeest en die werd vorig jaar voor het eerst in 42 jaar afgelast. Omdat de familie zoveel van kerst houdt hebben ze een gids gemaakt met hun favoriete Kerstcadeaus, maar fans hebben nu allemaal dezelfde kritiek op de lijst en wij snappen wel waarom.

Kourtney Kardashian haalt uit naar fans die kritiek hebben op haar ouderschap

Cadeaus

De Kerst cadeaugids – gedeeld op Kourtney Kardashians lifestyle-website Poosh – bevat de favoriete producten van Kourtney, Kim, Khoé, Kris, Kendall en Kylie. Hoewel het geweldig is om inzicht te krijgen in de Kerstaankopen van de Kardashian-Jenners, zijn fans minder blij met de prijzen. De Christmas Gift Guide staat namelijk vol met ontzettend dure artikelen.

Cadeaus op de lijst zijn onder anderen een infrarood sauna deken van $518 (€462), een sla-groeiende plantenpot van $499 (€445) en zelfs een keukencomposter van $499 (€445) Ja, behoorlijk duur dus. Poosh onthulde de cadeaugids in een Instagram-bericht met de caption: “We know you want to know. We’re sharing what the fam is gifting this year with personalized picks from the Kardashians + Jenners 🎁” en volgers begonnen onder het bericht al snel hun gedachten over de prijzen te delen.

Reacties

Zo schrijft een fan: “Presents we can’t afford!!” en een andere volger schrijft: “Gift guide for normal people would be great too. No one is buying a 500 [dollar] blanket. Let’s be real!” Een andere fan ging naar Twitter om te klagen en schrijft: “Who asked the Kardashians for their Christmas gift guide? The prices are outrageous and you have to be richer than Oprah to afford them!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.