Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 22 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

‘The Kardashians’-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Tristan Thompson in de nieuwe serie

Vorige week was het eindelijk zover: op 14 april verscheen de eerste aflevering van ‘The Kardashians’ op Disney+ en fans zijn direct gaan kijken. De eerste aflevering van de realityserie zat namelijk alweer compleet vol met drama, drama en nog eens drama. Nu zeggen ‘The Kardashians’-kijkers allemaal hetzelfde over Tristan Thompson in de nieuwe serie.

Zijn reactie is hilarisch.

Tristan Thompson

Zoals je vast wel weet is Tristan Thompson de ex-vriend van Khloé Kardashian. De realityster en basketballer hadden jaren een relatie en delen samen een dochter genaamd True Thompson. Helaas verbrak het stel hun relatie nadat bekend was geworden dat Tristan Thompson was vreemdgegaan. Toch kwam het stel niet veel later weer bij elkaar.

In Keeping Up With The Kardashians zagen we Tristan en Khloé zelf praten over een broertje of zusje voor hun dochter True. Nu weten wij dat dat gelukt is, maar niet met Khloé Kardashian als moeder. Tristan is naast de eerste keren namelijk nog een keer vreemdgegaan en verwekte hierbij ook nog een kind met een andere vrouw.

Tristan Thompson verontschuldigt zich publiekelijk aan Khloé Kardashian na derde kind

‘The Kardashians’

Hoewel dit verschrikkelijke moment alweer een tijdje geleden in de media voorbijkwam, zien we dat de nieuwe realityserie van de Kardashians een beetje achterloopt. In de eerste aflevering zijn Khloé en Tristan namelijk nog samen te zien. Wel zien fans een kleine knipoog naar het incident voorbijkomen in de eerste aflevering.

Tijdens een scène in de meest recente aflevering van de show zitten Kim, Khloé, Corey, Kris en Kylie allemaal bij elkaar. Vervolgens laat Kim haar iPad aan Khloé zien en zegt: “Khloe, come here… I feel like you’re the only one that would understand this. I’m not sure what this means.” Het was een reactie van een fractie van een seconde, maar voor even leek het zweet bij Tristan uit te breken toen Kim Kardashian dat zei.

@kardashianmovies

Tristan’s face when Kim found something that she wanted to show Khloe😳😂 #tristanthompson #khloekardashian #kimkardashian #khloeandtristan #thekardashianshulu

♬ original sound – Kardashian Movies

Reacties

Fans gaan op Twitter compleet los over het hilarische moment en ze delen allemaal de beste reacties. Ze zeggen allemaal dat Tristan paniek lijkt te hebben over wat Kim aan Khloé op de iPad laat zien. Dit verwijst natuurlijk naar zijn inmiddels beroemde affaire met Maralee Nichols, waarmee hij baby Theo verwekte.

Zo schrijft een kijker: “Tristan Thompson living in constant fear of the repercussions of his own actions 🤣.” Andere kijkers schrijven: “Tristan Thompson anytime someone yells khloe’s name to show her something…”, “Kim: Khloe come look at this, Tristan Thompson:” en “Tristan Thompson after kim called khloe.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.