Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 5 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de verontschuldiging van Tristan Thompson aan Khloé Kardashian

Als je de laatste weken aanwezig was social media, dan heb je het haast niet kunnen missen. Er kwam naar buiten dat Tristan Thompson opnieuw was vreemdgegaan en deze keer de vrouw ook zwanger had gemaakt. Hoewel hij dit eerst ontkende wees een DNA-test er gisteren toch echt op dat hij de vader is. Wat volgde was een publiekelijke verontschuldiging van Tristan naar Khloé Kardashian, en niemand minder dan Lamar Odom – de ex van Khloé – heeft hierop gereageerd.

Fans gaan op Twitter ook compleet los om het bericht.

De relaties van Khloé Kardashian

Echte Keeping Up With The Kardashians-fans weten dat Khloé Kardashian jaren geleden getrouwd is geweest met Lamar Odom. In 2009 ontmoette het stel elkaar en voor we het wisten waren ze getrouwd. Ze trouwden namelijk al een maand nadat ze elkaar ontmoet hadden. Toch duurde hun huwelijk niet erg lang, want na vier jaar ontdekte Khloé dat Lamar verslaafd was aan seks en drugs en dit zorgde ervoor dat het stel ging scheiden.

Gelukkig vond Khloé Kardashian in september 2016 haar nieuwe grote liefde Tristan Thompson. In 2017 maakte het stel zelfs bekend dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Toch bleek deze relatie ook geen groot succes te zijn, want toen Khloé Kardashian op het punt stond om te bevallen van haar dochtertje True Thompson kwam heel de wereld erachter dat Tristan Thompson was vreemdgegaan.

Khloé Kardashian haalt keihard uit naar fans die commentaar op haar hebben tijdens de People’s Choice Awards

Tristan Thompson

Het bleef voor Tristan Thompson niet bij deze ene keer vreemdgaan. Zoals we allemaal weten zoende hij ook met de voormalige beste vriendin van Kylie Jenner – Jordan Woods – en een paar weken geleden was het opnieuw raak. Toen kwamen we er namelijk achter dat Tristan Thompson was vreemdgegaan met een personal trainer uit Texas genaamd Maralee Nichols.

Toch kon het nog veel erger, want de vrouw in kwestie kwam ook nog naar buiten met het nieuws dat ze zwanger was van Tristan Thompson. Hoewel de 30-jarige basketballer eerst ontkende dat het kind van hem was, werd gisteren bekendgemaakt dat een DNA-test had aangetoond dat het toch echt zijn kind is. Hij verontschuldigde zich toen publiekelijk aan Khloé Kardashian en het duurde natuurlijk niet lang voordat het hele internet compleet los ging.

Tristan Thompson Khloé Kardashian
Instagram / @realtristan13

Khloé Kardashian onthult dat ze nog een baby wil

Reacties

Zo reageerde niemand minder dan Lamar Odom – de ex van Khloé Kardashian – op de verontschuldiging van Tristan. Hij schrijft: “I truly wish nothing but the best for her and I’m hoping we can reconnect and talk one day as friends. She is a good person and deserves the world.” Natuurlijk gingen ook fans compleet los door de verontschuldiging van Tristan Thompson.

Zo schrijft een fan op Twitter: “Tristan Thompson trends for everything but basketball chile…” en andere fans schrijven: “Lamar Odom on crack was a better man to Khloe Kardashian than Tristan Thompson” en “With how easily this new COVID variant is jumping from person to person this definitely isn’t Omarion. This is Tristan Thompson.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.