Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 23 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

The Last of Us-kijkers ontdekken een gênante bewerkingsfout in aflevering 6

Tijdens deze donkere, regenachtige dagen houdt iedereen ervan om op de bank te zitten. Een perfecte combinatie met op de bank zitten is het kijken van een goede serie of film. Kijkers zijn op dit moment compleet obsessed met de HBO Max-serie The Last of Us en hebben in de nieuwste aflevering een nogal gênante bewerkingsfout gevonden.

Heb jij de fout al ontdekt?

The Last of Us

Nadat een wereldwijde pandemie de beschaving heeft vernietigd, neemt een smokkelaar genaamd Joel de leiding over een 14-jarig meisje genaamd Ellie, dat misschien wel de laatste hoop van de mensheid is. Samen proberen ze hun weg te vinden door een post-apocalyptische Verenigde Staten. Een infectie heeft het land namelijk geteisterd, maar Ellie is immuun en kan daardoor mogelijk helpen bij het vinden van een genezing.

Dit is natuurlijk het perfecte recept voor een ontzettend spannende serie. Fans gingen dan ook al compleet los over de serie op Twitter. Ze noemen het zelfs de meest traumatiserende serie die ze ooit gezien hebben. Niet zo gek, want The Last of Us zit vol met verdachte personages en vleesetende monsters.

Bewerkingsfout

Toch zijn deze verdachte personages en vleesetende monsters (beter bekend als ‘the infected’) niet het gesprek van de dag op dit moment. Kijkers van de serie hebben namelijk een nogal gênante bewerkingsfout gevonden in de nieuwste (6de) aflevering van The Last of Us.

In de scène dat Joel – gespeeld door Pedro Pascal – en Ellie – gespeeld door Bella Ramsay – hun weg banen over een besneeuwde brug op hun reis naar Jackson, Wyoming viel fans wat op. Als je goed naar het scherm kijkt kan je namelijk zien dat er een cameraman en een hele crew in het beeld staan. Oeps….

@stevie_universe

@hbomax what is happening 😭 its still an amazing episode. #thelastofus #lastofus #tlou #hbomax #pedropascal #bellaramsey #fyp

♬ original sound – Stevie

@guidingfire

umm @hbomax @naughtydoginc zombies caught with cameras? #hbomax #thelastofus #thelastofushbo

♬ original sound – GuidingFire

Reacties

Natuurlijk is deze fout al door veel fans opgemerkt en ze zeggen allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “‘The last of us’… and all our crew 😂.” Andere fans schrijven: “WHOOPS. it’s the game of thrones coffee cup all over again🤣”, “You know it’s a good show when there’s a coffee cup or an outlet or the entire film crew 🤣” en “I SAW THIS ALSO OMG.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.