Anne Smits
Anne Smits Celebrity 23 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

The word is out: dít is de naam van de zoon van Paris Hilton

Een kleine maand geleden verwelkomden Paris Hilton (42) en haar man Carter Reum (42) hun zoontje. Op 25 januari 2023 deelde Paris een té lieve foto waarop ze het handje van haar pasgeboren zoon vasthoudt. Maar op de naam moesten we nog even wachten, tot nu. En de kleine spruit heet…

Phoenix.

Paris Hilton maakt naam van zoon bekend

Heb je Paris’ zwangerschap even gemist? Dat kan kloppen. Er is namelijk sprake geweest van een draagmoeder. Paris sprak zich jaren geleden uit over haar wens voor het hebben van een tweeling. En via een ivf-traject zou de kans op een tweeling groter zijn.

Paris onthult de naam én de komst van haar boek

In de podcast This is Paris onthult Paris de naam van haar zoontje: Phoenix Barron Hilton Reum. In een post op Instagram licht ze de naam verder toe: “We plan to name him Phoenix, a name that is decided on years ago when I was searching cities, countries and states on a map. Looking for something to go with Paris and London. Phoenix has a few good pop culture reference points, but more important it’s the bird that flames out and then rises form the ashes to fly again.” In dezelfde post kondigt ze de komst van haar boek aan: Paris: The Memoir die op 14 maart uitkomt.

Terugblik

Waar kennen we Paris Hilton ook alweer van? Natuurlijk is het 42-jarige icoon de erfgename van de eigenaar van de Hilton-hotels. Maar Paris werd pas écht beroemd toen haar seksvideo met de naam 1 Night in Paris met haar toenmalige vriend Rick Salomon in 2003 uitlekte. Vervolgens was Paris samen met Nicole Richie te zien in de realityserie The Simple Life. Ook besloot ze een album op te nemen, veroverde ze een aantal filmrollen en staat ze regelmatig achter de DJ-booth. Inmiddels is Paris Hilton bijna 1,5 jaar getrouwd met Carter Reum en leven ze nog lang en gelukkig. Samen met Phoenix.

Avril Lavigne en Mod Sun verbreken verloving, de zangeres werd daarna gespot met déze rapper

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.