Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 11 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

The Ultimatum-kijkers kunnen niet stoppen met praten over dit wilde moment

De afgelopen week bestond uit dagen vol regen en wind. Dit heeft ervoor gezorgd dat mensen massaal Netflix zijn gaan bingen en hun favoriete show van dit moment is overduidelijk The Ultimatum. De Netflix-serie staat namelijk op nummer 4 in de top 10 en kijkers kunnen niet stoppen met praten over dit wilde moment.

Savage.

The Ultimatum

In de Netflix-serie The Ultimatum volg je zes verschillende stellen die op het punt staan om te gaan trouwen, maar één van de twee partners is er niet zeker over. Daarom worden de stellen voor een ultimatum gesteld: of ze trouwen met elkaar of ze gaan voor eeuwig uit elkaar aan het einde van het programma. In dit proces gaan de koppels voor drie weken uit elkaar en leven ze met een persoon uit een ander koppel die ze zelf hebben gekozen.

Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat dit scenario voor flink wat drama zorgt en niks is minder waar. Sinds The Ultimatum enkele dagen geleden op Netflix verscheen is het namelijk een grote hit onder kijkers. Vooral het drama valt in de smaak, want kijkers hebben het op Twitter allemaal over hetzelfde wilde moment.

Netflix the Ultimatum kijkers twitter
Netflix

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de Netflix-serie Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives.

Reacties

Het moment heeft alles te maken met het koppel Colby en Madlyn. Na een relatie van anderhalf jaar heeft colby het ultimatum aan Madlyn gesteld. Hij wil trouwen en noemt Madlyn “de ware”, terwijl zij zegt dat ze nog niet klaar is voor een bruiloft. Op een bepaald moment in The Ultimatum zien we Madlyn tegen Colby zeggen: “The only thing scarier than losing you right now would be to marry you,” en kijkers kunnen niet geloven wat ze horen.

Zo schrijft een kijker op Twitter: ‘The only thing scarier than losing you right now, is to marry you.’ Ngl but if someone told me that to my face, I’d break #TheUltimatum.” Andere kijker schrijven: “‘The only thing scarier than losing you right now, is to marry you’ LOOOOL HUH?”, “damn this is the messiest show ever” en “what??? I would be tf outta there lmao.”

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de Netflix-serie Archive 81

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.