Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 10 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans maken allemaal dezelfde grap over de huwelijksfoto’s van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Als je de afgelopen dagen niet op social media hebt gezeten, praten wij je even bij. Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn na de Grammy Awards in het huwelijksbootje gestapt in Las Vegas. Ja, dat lees je goed. Kourtney Kardashian deelde afgelopen donderdag een serie foto’s van de bruiloft en fans maken nu allemaal dezelfde grap.

Elvis.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

De relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker lijkt steeds serieuzer te worden. Het stel dat sinds vorig jaar verloofd is wil namelijk niet alleen een baby krijgen, maar is deze week ook in het huwelijksbootje gestapt. Dat deden ze in Las Vegas, nadat ze samen bij de Grammy Awards aanwezig waren.

We horen al een paar maanden geruchten rondgaan dat Kourtney Kardashian druk bezig is met het plannen van haar bruiloft. Precies om die reden kijken veel fans ervan op dat Kourtney en Travis nu zo snel zijn getrouwd. Toch is er één ding waar fans maar niet over kunnen stoppen met praten. Ze maken namelijk allemaal dezelfde grap over de huwelijksfoto’s van Kourtney en Travis.

Kourtney Kardashian onthult intieme details over haar seksleven met Travis Barker

Fans

Hoewel er de hele week al geruchten rondgingen over de bruiloft van Kourtney en Travis, kwam afgelopen donderdag het bewijs pas online. Kourtney Kardashian plaatste toen namelijk een serie foto’s van haar bruiloft op Instagram met de caption: “Found these in my camera roll. Once upon a time in a land far, far away (Las Vegas) at 2am, after an epic night and a little tequila, a queen and her handsome king ventured out to the only open chapel with an Elvis and got married (with no license). Practice makes perfect.”

Het is duidelijk dat de hele wereld obsessed is met de foto’s van de bruiloft, maar er is een ding waar iedereen het over heeft. Fans maken namelijk allemaal dezelfde grap over Elvis in de huwelijksfoto’s van Kravis. Zo schrijft een fan: “Elvis is so unbothered by Kourt on the floor 😭.” Andere fans schrijven: “Elvis just minding his business while kourtney is on the floor 😂” en “Elvis has seen worse 😂😂😂.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.