Julia Schaap
Julia Schaap Entertainment 11 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Toe aan wat spanning? Deze thrillers lees je het liefst in één keer uit

Als je op zoek bent naar nieuwe inspiratie wat boeken betreft, ben je hier op de juiste plek. Er zijn zoveel genres, dat het vinden van het juiste exemplaar een hele zoektocht is. Van romantische boeken tot thrillers: er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn boeken ook perfect om te geven tijdens de feestdagen.

Dit keer nemen wij een aantal geweldige thrillers onder de loep.

Deze thrillers lees je het liefst in één keer uit

Perfect om een beetje spanning in de saaie wintermaanden te brengen.

Sneeuwblind van Linda van Rijn – €12,50

Deze romantische thriller kan niet ontbreken aan jouw boekencollectie. Kim de Rooij valt tijdens haar skivakantie als een blok voor Levi uit Oostenrijk. Ze besluit te verhuizen met haar driejarige zoon Owen. De eerste vrouw van Levi is tien jaar geleden spoorloos verdwenen. Na een tijdje merkt Kim dat haar nieuwe leven te veel wordt, maar na elk stapje terug lijkt het alsof er iets vreselijks gebeurt. Ze weet niet hoe ze verder moet. Een perfect boek nu het skiseizoen weer gaat beginnen.

Thriller
Bruna

De Nazaten door Sakia Noort – €22,99

Deze thriller is het langverwachte vervolg op De Eetclub en Debet. Ook dit boek is weer een typische Saskia Noort, waarin spanning, liefde en de dood samenkomen. Karen Brouwer verliet Bergen voor Noord-Brabant, maar als ze samen met haar zoontje Mik wordt klemgereden, komt ze erachter dat dat de banden met haar verleden in Bergen niet zomaar verbroken kunnen worden.

Nazaten
Bruna

Lieve Mama van Esther Verhoef – €8,99

Een van onze persoonlijke favorieten onder de thrillers is Lieve Mama. In dit boek wordt je als lezer verrast en op het verkeerde been gezet. Helen is verpleegkundige en Werner is een succesvolle horeca ondernemer. Als dit stel in hun luxe villa overvallen worden door de achttien-jarige Ralf, komen Helen en Werner in een nachtmerrie terecht. Hoe ver ga je als je gezin in gevaar is?

Lieve Mama
Bruna

Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie – €15

Soms kan je je familie achter het behang plakken, maar Grace Bernhard gaat nog een stapje verder. Grace zit in de gevangenis voor een moord die zij niet heeft gepleegd. Toch heeft zij zes familieleden vermoord waar nog niemand vanaf weet. Hoe kan een jonge vrouw zomaar zes familieleden vermoorden? En waarom zit zij vast voor een moord die zij niet heeft gepleegd? Deze thriller is een grote mindfuck, die je het liefst één ruk uitleest.

Hoe vermoord ik mijn familie?
Bruna

Met deze vijf erotische luisterboeken ga jij een broeierig weekend tegemoet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.