Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Beauty 18 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Beschadigd haar? Het echtpaar achter Olaplex komt met een wondermiddel

Als je beschadigd haar hebt, heb je waarschijnlijk alles al geprobeerd om dit te herstellen. Werkt nou echt helemaal niks? No worries, want er is nu nieuwe hoop. Dr. Eric Pressly, één van de uitvinders van Olaplex, brengt namelijk een nieuw product genaamd Epres op de markt. Het product belooft te werken op alle haartypes, texturen en kleuren en heeft maar één stap. Klinkt als een droom, toch? Hier is alles wat je over Epres moet weten.

Say ‘bye’ to damaged hair!

Beschadigd haar? Met deze spray herstel jij je haar in één stap

Olaplex, wat opgericht werd door het getrouwde duo Dean en Darcy Christal en acht jaar geleden lanceerde, is sindsdien het gezicht van moderne haarverzorging. Maar nu komt er nog iets op de markt wat onze oude vertrouwde Olaplex van de nummer één plek af moet stoten, namelijk Epres.

Epres is een spray-on behandeling, die is gebaseerd op het onderzoek van wetenschapper Dr. Eric Pressly. Hoewel er nog steeds patent is aangevraagd op de formule, wat betekent dat het merk niet wil zeggen weet wat erin het product zit, weten we dat het zuurvrij is en het helpt om je haar diep te herstellen van chemische, hitte of mechanische schade. En hier zijn we heel blij mee, want de uitsluiting van zuur betekent dat het product geen interactie aangaat met kleur- of chemische behandelingen die je in een salon kunt krijgen.

Het klinkt misschien erg ingewikkeld, maar het aanbrengen van het product kan niet makkelijker gemaakt worden. Je spuit namelijk 1-2 keer gewoon een royale hoeveelheid Bond Repair Treatment op droog haar tot het volledig doordrenkt is. Laat de treatment minimaal 10 minuten intrekken, was en style hierna zoals gewoonlijk. Epres zegt zelfs dat deze nieuwe technologie met vloeibare moleculen je lokken nog uren na het aanbrengen blijft herstellen.

Waar kan je het product kopen?

Net als Olaplex kan je de Epres treatment bij je kapper krijgen maar er is ook een versie die je zelf thuis aan kunt brengen. De starters kit, wat bestaat uit een spray fles en twee tubes met een Bond Repair concentraat, kost €48,79.

Maar jammer genoeg moeten we nog even wachten totdat wij in Nederland gebruik kunnen maken van de nieuwe treatment, want Epres levert op het moment alleen nog maar naar de US.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.