Britta van Aggele
Britta van Aggele Technologie 1 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

TikTok is compleet obsessed met deze nieuwe functie van Apple iOS 16

Het is alweer bijna zover: september 2022 komt de nieuwste lijn iPhones van Apple uit en komt er ook een nieuwe update beschikbaar. Toch zijn er TikTok-gebruikers die de nieuwste update van Apple al lijken te hebben. Deze showen ze op het platform en andere gebruikers zijn compleet obsessed.

Wij willen dit direct hebben!!

Apple iOS 16

Elk jaar wachten Apple-gebruikers er weer op: de aankondiging van de jaarlijkse update. Ook dit jaar is het weer zover, want vanaf september is iOS 16 te downloaden. In deze update zijn ontzettend veel gave nieuwe features te vinden. Zo kan je berichten die je hebt verzonden verwijderen of aanpassen en nemen de melding niet meer je complete vergrendel scherm over.

Daarnaast kan je ook het vergrendel scherm van je iPhone binnenkort aanpassen, door de klok, de achtergrond en de kleuren zelf uit te kiezen. Vooral deze functie lijkt erg in de smaak te vallen bij gebruikers. Op TikTok lijkt het er namelijk op dat verschillende iPhone-gebruikers de nieuwe update van Apple al hebben en volgers zijn helemaal obsessed.

Apple lanceert nieuwe Emoji’s en je wist niet dat je ze nodig had in je leven

Reacties

Op TikTok deelt gebruiker Juul – @julia.grdt – hoe zij gebruik maakt van haar nieuwe vergrendel scherm met iOS 16. Zo laat ze zien dat zij haar telefoon zo heeft ingesteld dat elke keer als ze hem oppakt, er een nieuwe achtergrond verschijnt.

@julia.grdt you can also customize the font & color of the time and add widgets to your homescreen! 🫶🏼🫶🏼 #ios16 #ios16new #ios16homescreen #homescreen #iphone #iphone12pro #iosupdate #showyourphonescreen ♬ Me Gustas Tu – Manu Chao

Dit valt natuurlijk wel in de smaak bij TikTok-gebruikers en ze zeggen allemaal hetzelfde. Zo schrijft een volger: “IM SO EXCITED FOR IT OMG WHEN IS THE UPDATE OUT.” Andere gebruikers schrijven: “I thought this was coming out in September”, “How the h did you get iOS 16” en “my phone doesn’t even have ios 16 yet.”

Juul vertelt in de comments van haar video hoe ze nu al aan deze nieuwe versie komt. Zo schrijft ze: “iedereen die vraagt hoe ik aan de ios16 kom: het is de beta versie! Je kan hem via een betaprofiles site downloaden, morgen post ik een tutorial :)”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.