Emma Toussain
Emma Toussain Technologie 1 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Hebben: Bang & Olufsen lanceert speaker in samenwerking met Supreme

Het luxe audiomerk Bang & Olufsen is verheugd opnieuw een samenwerking met Supreme aan te gaan voor de Beosound Explore Edition, als onderdeel van Supreme’s lente/zomerseizoen. Het resultaat is een nieuwe kijk op de draagbare Explore-luidspreker, ontwikkeld om lichtgewicht en waterdicht te zijn en met een uitstekende afspeeltijd.

B&O en Supreme

De Beosound Explore Supreme Edition is voorzien van Type 2 geanodiseerd aluminium voor een betere krasbestendigheid, waardoor het de perfecte speaker is voor buiten. Beide versies zijn verkrijgbaar in de kleuren Supreme Red en Black Anthracite. Het logo van het merk is in het wit om de speaker gewikkeld en het Bang & Olufsen-logo is met een laser geëtst op de aluminium grille voor een contrasterend effect.

De custom speakers worden exclusief verkocht via Supreme’s winkels en online webstore. Ga voor meer informatie naar de website van het merk zelf. Wanneer de speaker gereleased wordt weten we niet precies maar hou het goed in de gaten. Als ze eenmaal online staan is de kans groot dat ze binnen de korste keren weg zijn..

Samenwerkingen

Het streetwear-merk heeft wel vaker toffe samenwerkingen met verschillende merken. Denk aan Nike, Burberry, The North Face én make-upmerk Path McGrath. Ja echt! Het cosmeticamerk lanceerde een lipstick met Supreme. Wil je weten hoe die eruit ziet? Bekijk het hier.

Van een subtiele pony tot curtain bangs: deze haarstijlen met een pony ga je overal zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.