Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 25 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Charlotte Tilbury kondigt gigantische zomer sale aan en dat wil je niet missen

De Contour Wands, Flawless Filter foundation of Pillow Talk lipstick.. allemaal stuk voor stuk iconische producten van Charlotte Tilbury. Je kunt TikTok niet openen zonder een van deze viral producten langs te zien komen. Goed nieuws voor alle fans: Charlotte Tilbury’s langverwachte summer sale is terug!

Vanaf 25 juli kunnen jullie een selectie van Charlotte’s magische make-up en huidverzorgingsproducten shoppen met kortingen, exclusief op de website van het Britse cosmeticamerk. Van betoverende skincareproducten tot de all time (en viral) favorieten.. er zijn meer dan 31 pakketten te shoppen. Bye salaris. 💸💸

Charlotte Tilbury sale

Ben jij fan van de CT-mystery boxes? Die zijn weer beschikbaar vanaf 9 augustus. Elke box bevat zes, full size, iconische producten. De makeup magic mystery box heeft een waarde van €234 en is verkrijgbaar voor €117 en de sensationele huidverzorging mystery box met een waarde van €280, verkrijgbaar voor €140! De hele sale loopt van 25 juli tot 15 augustus.

Hoe zijn de producten?

Wij hebben een aantal reviews voor je op een rijtje gezet zodat jij kunt kijken of het product wat voor je is. Zo hebben we de Pillow Talk-collectie getest en ook de facial oil.

De items van CT zijn zo populair dat ze regelmatig uitverkocht zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Pinkgasm Lightwand. Is dat product de hype waard? Je leest het hier.

Deze Gen Z make-uphacks gaan viral op TikTok en wil jij ook kennen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.