Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 27 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-hack laat zien of een jeans past zonder hem echt te passen

Het vinden van een spijkerbroek die perfect bij je past is een hele missie. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende modellen dat je vast niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig gaat er nu een TikTok-hack compleet viraal die laat zien of een jeans je past zonder hem echt te passen.

Urenlang in een pashokje staan is vanaf nu verleden tijd.

Jeans

Jeans zijn weer helemaal terug van weggeweest. Je ziet ze overal op social media voorbijkomen, maar zelf het perfecte paar vinden is moeilijker dan gedacht. Meestal gaan er flinke stapels verschillende soorten jeans mee het pashokje in, maar kom je er uit zonder het goede model te hebben gevonden. Toch moet je nog even door blijven zoeken, want dit is het perfecte moment om een goede jeans aan te schaffen.

Vorig jaar zagen we al dat de flared jeans en jeans met een ruimere pasvorm helemaal hot and happening waren en de jeans gaat in het voorjaar van 2022 nergens heen. Hoewel het erg lastig is om een goede jeans tegen te komen is er nu een TikTok-hack die je leven een stuk makkelijker gaat maken. Deze hack laat namelijk precies zien of een jeans je past, zonder hem echt te passen.

Met deze TikTok-hack kom je er super makkelijk achter welk huidtype je hebt

TikTok-hack

Zoals je weet staat TikTok vol met allemaal fantastische adviezen, maar deze hack is een van onze favorieten. We weten namelijk maar al te goed hoe lastig het is om een goede jeans te vinden. We waren dan ook super enthousiast toen we deze hack op TikTok voorbij zagen komen. De hack bespaart je namelijk niet alleen ontzettend veel tijd, maar zorgt er ook voor dat je de perfecte jeans vindt.

Een TikTok-gebruiker – @topnotchboutique – laat in haar video zien hoe de TikTok-hack werkt. Om te kijken of de jeans past moet je de tailleband van de jeans om je nek meten. Als je tailleband comfortabel zit betekent het dat de jeans goed bij je lichaam past. Als de tailleband te slap om je nek zit, is de jeans te groot en als je de tailleband niet volledig om je nek krijgt is de maat te klein.

@topnotchboutique

Jean hack! My husband thought I was crazy

♬ original sound – Top Notch Boutique

Deze TikTok-challenge helpt je makkelijk 5.000 euro te sparen

Reacties

Het lijkt een bizarre hack, maar als we de reacties onder de video mogen geloven werkt de TikTok-hack echt. Zo schrijft een volger: “It works I’ve done this for years…” Andere volgers schrijven: “I’m 29 been doing this since I was 10!! This works!”, “Yesss! My Mom told me this hack as we were growing up. Totally works! 😊” en “It worked for me.”

Deze TikTok-hack zorgt ervoor dat je geen impulsaankopen doet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.