Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 27 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Zwangere Rihanna showt haar babybuik in een door Cleopatra geïnspireerde outfit

Rihanna en A$AP Rocky zijn altijd al een iconisch koppel geweest en ze staan vooral bekend om hun geweldige kledingstijl. Zelfs nu de zangeres zwanger is laat ze zien dat ze het helemaal begrijpt. Rihanna is namelijk al meerdere keren in fabulous outfits gespot en afgelopen vrijdag was het weer zover. De 34-jarige zangeres showde tijdens de Gucci-show haar zwangere buik in een vinyl crop top en low-rise broek.

Ze flikt het opnieuw!

Rihanna en A$AP Rocky

Rihanna en A$AP Rocky zijn de laatste tijd ontzettend vaak in het nieuws. Niet zo gek natuurlijk, want de Fenty Beauty-oprichtster heeft nog niet zo kort geleden bekend gemaakt dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Er gingen vorig jaar al geruchten rond dat de zangeres zwanger zou zijn, maar Rihanna ontkrachte deze geruchten al snel op de meest hilarische manier.

Toch maakte de zangeres op 3 februari bekend dat ze officieel zwanger is. Dit deed de zangeres door een foto van haar zwangere buik op Instagram te plaatsen en het duurde natuurlijk niet lang voordat de hele wereld losging. Op de foto is te zien dat Rihanna al redelijk ver in haar zwangerschap is en ze heeft haar zwangere buik dus lang verborgen gehouden. Gelukkig is daar een eind aangekomen, want ze laat haar buik nu maar al te graag zien.

Dit zijn de betekenissen achter de 15 tattoos van Rihanna

Outfit

Zo ook tijdens de Milan Fashion Week die deze week plaatsvond. Rihanna en haar vriend A$AP Rocky waren afgelopen vrijdag aanwezig bij de FALL 2022 READY-TO-WEAR Gucci-show en hier zat het beroemde koppel natuurlijk front row. Tijdens de show kon je niet alleen genieten van de prachtige collectie van Gucci, want ook Rihanna had flink haar best gedaan.

We kunnen zelfs zeggen dat Rihanna de show stal met haar door Cleopatra geïnspireerde outfit. De 34-jarige zangeres droeg namelijk een vinyl crop top en combineerde dit met een low-rise broek met drakenprint, slangenprint hakken en een door Cleopatra geïnspireerd hoofdsieraad. Ze maakte haar outfit af met een paarse bontjas en wij zijn opnieuw helemaal obsessed met haar zwangerschapsstijl.

Rihanna zwangerschapsstijl iconische outfit
Jacopo M. Raule/Getty Images for Gucci
Rihanna zwangerschapsstijl iconische outfit
Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci

Heeft Gigi Hadid zojuist een behoorlijk groot geheim over Rihanna’s zwangerschap gedeeld?

Reacties

Wij lijken niet de enigen te zijn die totaal obsessed zijn met de nieuwste outfit van Rihanna. Fans reageren namelijk massaal onder de foto die Gucci op Instagram heeft geplaatst. Zo reageert een fan: “Yesss magical humans” en andere fans reageren: “Obsessed 😍😍😍”, “Alessandro and Rihanna the best unique geniuses on our time!” en “RIHANNA😍”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.