Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 26 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

O-M-G! Deze TikTok-hack laat zien hoe je op vakantie in één keer het hele menu kunt vertalen

Het vakantieseizoen is weer begonnen en dat betekent voor veel mensen zon, zee en strand. Landen als Frankrijk, Italië en Spanje worden tijdens de maanden juli en augustus druk bezocht en wij snappen wel waarom. Het is er lekker warm en er zijn geweldige restaurants te vinden. De enige struggle tijdens deze vakanties is dat het menu van een restaurant vaak niet in het Engels of Nederlands beschikbaar is, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Deze TikTok-hack laat namelijk zien hoe je op vakantie in één keer het hele menu kunt vertalen.

O-M-G, hoe handig!!!

TikTok-hacks

Het internet staat helemaal vol met TikTok-hacks. We komen ze namelijk echt niet alleen maar op het platform zelf tegen. Tegenwoordig staan ook Instagram, Facebook en Pinterest vol met TikTok-hacks. Daar hebben gebruikers totaal geen problemen mee, want de meeste TikTok-hacks zijn ontzettend handig en helpen je met je dagelijkse bezigheden.

Zo zijn gebruikers op dit moment compleet obsessed met deze TikTok-hack die laat zien hoe je je ventilator extra koude lucht kunt laten blazen. Maar ook deze TikTok-hack die laat zien hoe je zelf je perfecte foundation kleur kunt creëren valt erg in de smaak bij gebruikers. Nu gaat er op dit moment een nieuwe hack viraal op TikTok en deze ga je sowieso nodig hebben tijdens je vakantie.

Deze handige TikTok-strandhacks maken je leven een stuk makkelijker

Menu vertalen

We kennen de struggles allemaal: je bent op vakantie en gaat uiteten, maar je kunt het menu niet lezen. Als je met je ouders op vakantie bent is de kans groot dat je het aan hun vraagt, maar er is een nog betere oplossing. Deze TikTok-hack laat namelijk zien hoe je in één keer de hele menukaart kunt vertalen.

TikTok-gebruiker GNOCHGNOCH – @itsgnochgnoch – vertelt in haar video precies hoe de hack werkt. Zo vertelt ze dat ze in Turkije op vakantie is en ze geen Engelse menu’s beschikbaar hebben. Daarom ging ze naar de Google Translate-app om het menu handmatig te vertalen, maar toen zag ze een camera-icoontje. Toen zie hierop klikte en vervolgens op haar menu richtte, vertaalde haar hele menu van Turks naar Engels. Lifehack! Wij hebben de hack zelf ook uitgetest en hij werkt echt!

@itsgnochgnoch how has it taken me 26 YEARS?!?!? #travelhack #translator ♬ original sound – GNOCHGNOCH

Reacties

Het lijkt erop dat deze hack op TikTok flink in de smaak valt. GNOCHGNOCH is namelijk niet de enige die dit nog niet wist. Zo schrijft een volger: “That’s amazing I didn’t know this! 😳” Andere volgers schrijven: “I should’ve known this when I was in Korea!!”, “Dammit! I just got back frim a month in Europe. That is so genius! Next time! Thank you!” en “thk you I didn’t know.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.