Inga Stoit
Inga Stoit Reizen 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

TikTokkers gebruiken deze virale hack om te beslissen waar ze heen gaan op vakantie

Een vakantie met je beste vriend of vriendin is een ervaring van onschatbare waarde die jullie dichter bij elkaar brengen. Je krijgt een hechtere band door nieuwe dingen te doen, prachtige plekken te zien en veel quality time door te brengen op jullie droomlocatie. Als je een beetje hulp nodig hebt bij het bepalen van de volgende bestemming, probeer dan deze handige methode van @evamachadorn op TikTok, om te beslissen waar de vakantie heen gaat.

TikTok gebruiker Eva (die de inmiddels virale TikTok deelde) kwam jaren geleden met dit briljante idee om samen met haar man te beslissen welk land hun volgende vakantie bestemming werd. Je kunt deze hack overal doen, je hebt alleen wat papier, pennen en een kopje nodig.

@evamachadorn

We made this up years ago. Highly suggest!!! #marriedlife #vacationtip #vacationtime #vacationtiktok #traveltok #traveltiktok #traveltips #marriedlifebelike #couplestrips

♬ Jeopardy Main Theme – Geek Music

Virale hach op TikTok om een vakantiebestemming te kiezen

De methode begint ermee dat elke persoon drie verschillende bestemmingslanden kiest: één binnen zes uur rijafstand, één binnen het land en één die internationaal is. Schrijf ze op drie stukjes papier, verfrommel ze en gooi ze allebei in de beker. Zo worden de kaartjes gehusseld en krijg je een verzameling van zes mogelijke opties.

Hierna volgt het leuke gedeelte: jullie kiezen om de beurt een stuk papier en lezen de bestemming hardop voor. Dit zijn de plekken waar je niet naartoe reist, want het laatste papier dat nog in de beker zit, is jullie vakantieplek. Terwijl je één voor één een papiertje pakt, zit je op het puntje van je stoel en ben je verrast om de ideeën te horen die je partner heeft verzonnen.

Spanning en vakantiestress

Je gaat merken dat je teleurgesteld of opgelucht bent naarmate de bestemmingen minder worden, omdat sommige plekken echt niet de landen van jouw voorkeur waren. Zo kom je er ook meteen achter of jullie op één lijn zitten wat betreft bestemmingen.

Is dit dan echt dé truc waarmee je binnen een minuut in slaap valt?

Uiteindelijk blijft er nog maar een papiertje over. Zo weet je binnen enkele seconden of je een vlucht naar de andere kant van de wereld moet boeken, of dat je de auto volgooit met benzine en snacks. Met een beetje geluk wordt jouw droomvakantie gekozen en heb je eindelijk een excuus om het van je bucketlist af te strepen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.