Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Louis Vuitton komt met een pop-up in de Bijenkorf en het is tijd om je lover daarheen te slepen

Het officieel herfst en dat moet gevierd worden. Zo denkt modehuis Louis Vuitton er ook over, daarom luiden zij het najaar in met een exclusieve Fall in Love collectie. En het beste aan alles is, deze collectie is nu te bewonderen (en te shoppen) in de Bijenkorf in Amsterdam.

Dit keer gaat het niet om de outfits van de vrouwen, maar slepen we onze lovers, vaders, broers of mannelijke vrienden mee naar de Bijenkorf.

Met deze tafeltennis-set van Louis Vuitton maak je de hele camping jaloers

Louis Vuitton komt met een exclusieve pop-up in de Bijenkorf

Op 15 september 2022 opende Louis Vuitton in de Bijenkorf Amsterdam voor het eerst een pop-up voor heren die volledig in het teken staat van de nieuwe collectie “Fall in Love”. De pop-up is met zijn opvallende architecturale structuur de eyecatcher op de begane grond van de Bijenkorf. De open ruimte is een mix van modulaire meubels en wanden met Damier-patroon, een kenmerkend motief van het modehuis. Muziekinstrumenten en Louis Vuitton-neonverlichting doen denken aan een muziekstudio en nemen bezoekers mee terug naar het New York van de jaren ’70.

Louis Vuitton

Net als de collectie, trouwens. Deze straalt door het kleurenpalet en de grafische ontwerpen ook die typische jaren ’70-vibes uit. Fall in Love bestaat uit klassieke items met een moderne twist en vormt zo een nieuwe interpretatie van de garderobe van de moderne man. De collectie biedt een casual maar toch elegante stijl op basis van een zorgvuldig samengestelde selectie ready-to-wear en lederwaren waarin savoir-faire en contrasten worden gecombineerd.

Je begrijpt, tijd om eens een bezoekje te brengen. Als is het maar om de mooie installatie te bewonderen. Óf om te zien welke modetrends het najaar voor de mannen in petto heeft. Als er een merk is dat op elegante wijze hint naar de moderne mode van nu, dan is het Louis Vuitton wel. Wij gaan dit weekend zeker even langs.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.