Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 11 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Iets leuks doen dit weekend? Deze toffe pop-up events vind je in Amsterdam

Het weekend staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om plannen te maken. Heb jij nog geen idee wat je gaat doen? Er zijn genoeg leuke pop-up events, die je alleen de aankomende dagen kan bezoeken. Dus maak vooral gebruik van die kans.

Raap je vriendengroep bij elkaar, want jullie gaan wat leuks doen.

Deze toffe pop-up events vind je dit weekend in Amsterdam

Van een winterterras tot skybar: er is dit weekend voor iedereen wat te doen.

La Maison

Als jij fan bent van cocktails, dan wil je deze pop-up bar van Remy Cointreau bezoeken. Je vindt ‘m op de bovenste verdieping van Fosbury & Sons. Op deze unieke locatie komen vakmanschap en creativiteit op alle mogelijke wijze samen. Er is samengewerkt met lokale trots en multidisciplinair kunstenaar Pablo Lücker. Hij creëerde eigentijdse cocktailcoupes, limited edition.

Ook aan het eten is gedacht: dit wordt namelijk verzorgd door het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Triptique. Klinkt als een feestje toch? Je kunt hier tickets bestellen.

Het Amsterdamse Winterterras

De komende weken staat de Gashouder in het teken van het Amsterdamse Winterterras. De fijnste horecazaken van Amsterdam verzamelen zich hier met hun signature dishes. Daarnaast kan je dansen in de silent disco of karaoke zingen in de karaokebar. Iedere avond wordt gehost door een andere feestorganisatie. Kortom, dikke aanrader.

Kijk hier voor meer info en tickets.

Schaatsen op Museumplein

De aantocht naar de feestdagen is nu officieel begonnen, want ICE Amsterdam opent weer. De knusse schaatsbaan op het Museumplein, je kent ‘m wel. Zin in een winterse activiteit? Op zaterdag 12 november opent de schaatsbaan haar deuren. Ook de bistro is geopend, voor als je in een minder sportieve bui bent. Kijk hier voor meer informatie.

Cocktails drinken tijdens Old Fashioned Week

Oké, deze begint pas maandag. Maar we trekken het weekend met alle liefde even door voor de Old Fashioned Week van Woodford. Van 14 tot en met 20 november nodigt Woodford Reserve bartenders en consumenten uit om te genieten van de iconische cocktail in geselecteerde bars en restaurants in Nederland.

Strijk neer in Amsterdam bij Door 74, Super Lyan, Flying Dutchmen Cocktails, Pulitzer’s Bar of Lotti’s – The Hoxton en ontdek hoe deze cocktailbars hun versie van de iconische Woodford Reserve Old Fashioned creëren.

 

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.