Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Tom Holland reageert eindelijk op zijn cameo in Euphoria en onthult of hij het echt was

Het is duidelijk dat we allemaal geobsedeerd zijn door Zendaya en Tom Holland, ook bekend als Tomdaya. Van hun relatie tot co-starring in Spider-Man, tot het feit dat het gewoon heel leuk is voor Euphoria-fans om te zien dat Zendaya’s leven in niets lijkt op dat van Rue, deze twee vinken al onze boxen aan. Afgelopen week dachten fans dat ze Tom Holland in de meest recente aflevering van Euphoria zagen en hij reageert eindelijk op alle speculatie.

Interesting…

Tom Holland in Euphoria

De vermeende waarneming van Tom Holland komt in aflevering 7 voor, tijdens Lexi’s (Maude Apatow) debuutuitvoering van haar verrassend biografische toneelstuk. Terwijl er veel drama plaatsvond op het podium, zagen fans een bekend gezicht in het publiek.

Tom Holland heeft nu eindelijk gereageerd op het gerucht van de Euphoria-fans. In een recent interview met Buzzfeed dat gisteren (23 februari) uitkwam, sprak de Uncharted-ster over hoeveel hij van de serie houdt en merkte op dat hij misschien al in de show te zien was zonder dat we het wisten.

“I would be in Euphoria. I think I would be a really good Maddy,” vertelt hij. “I’m a big Euphoria fan. I love the show and I love season 2. I visited a lot while they were shooting it and I really, really enjoyed it.”

YouTube / Buzzfeed

Vervolgens voegt hij toe, “I would love to guest star or just be an extra in it. Or maybe I am and you just don’t know.” Uiteraard kunnen we niets met zekerheid zeggen over Toms Euphoria-cameo, tenzij Tomdaya het bevestigt, maar dit is zeer interessante informatie. We kunnen erop rekenen dat we Tom Holland nog terug gaan zien in Euphoria of dat we hem al gezien hebben in aflevering 7. Eén ding is duidelijk: hij is groot fan van de serie en zou graag een rol willen in Euphoria.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.