Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Love & Life 6 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

OMG – Je kunt een huisdier adopteren in de Touch Bar van je MacBook

Altijd al een huisdier willen hebben maar is dat idee niet zo handig vanwege je studentenhuis of ouders die erop tegen zijn? No worries, je kunt vanaf nu namelijk een huisdier adopteren in je Touch Bar van je MacBook.

Hoe het werkt? Dat lees je hier.

Huisdier adopteren Touch Bar op je MacBook

Een huisdier nemen was nog nooit zo makkelijk. Je download heel makkelijk een Touchbar Pet. Typ “Touchbar Pet” in op Google en als je op het eerste linkje klikt kan je het bestand al downloaden. In de TikTok hieronder zie je alle stappen die je dan moet nemen.

Als je diertje eenmaal gedownload is, verschijnt er een eitje in je Touch Bar op je MacBook. Aan een eitje heb je natuurlijk niet zoveel, maar zodra je er een paar keer op tikt, breekt-ie en komt het uit. En yup, dat betekent dat je eigen virtuele huisdier is geboren. Congrats. Hoe heet-ie?

@steakwithmushroomsauce

#fyp #foyoupage #fypage #foryourpage #foryou #foru #beranda #touchbar #touchbarpet

♬ Originalton – Dalia Mya💗

Je Touchbar pet verzorgen

Zoals het met een huisdier gaat, moet je ook voor dit diertje zorgen. Het heeft aandacht nodig, wil soms spelen en moet ook eten. Vergeet ook niet alle afval op te ruimen. Enne, doe alles wel op tijd, want je wil natuurlijk niet dat je huisdier doodgaat.

Nostalgie

We weten niet van jou, maar de Touchbar Pet doet ons heel erg denken aan de old school Tamagotchi of wat dacht je van Nintendogs? Wij zijn in ieder geval superfan en kunnen niet meer zonder ons virtueel dierenvriendje. Hoe ga jij je huisdier noemen?

Psst: onderzoek wijst uit dat je het liefst Netflix kijkt met je huisdier en het is zó waar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.