Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 18 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De trailer van Demi Lovato’s documentaire deelt details over haar overdosis

Demi Lovato doet een boekje open over haar overdosis in 2018 in haar nieuwe documentaire Dancing with the Devil. Bijna drie jaar na de gebeurtenis deelt ze de eerste trailer van haar documentaire. De eerste beelden laten een emotionele en kwetsbare Demi Lovato zien en delen meer details over de gebeurtenissen die leidden tot haar overdosis.

Dancing with the Devil wordt een docuserie van YouTube.

Demi Lovato lanceert Dancing with the Devil

In de documentaire horen we commentaar van Demi zelf, maar ook van vrienden, familie, Christina Aguilera en Elton John. En daar blijft het niet bij, ook horen we wat de vreselijke gevolgen zijn van de overdosis op haar gezondheid. De details over haar overdosis bleven lange tijd onduidelijk. Demi werd opgenomen in het ziekenhuis en zoals het er nu uitziet, vocht ze daar voor haar leven.

De eerste trailer is dan ook erg heftig om te zien. Zo deelt ze momenten die geleid hebben tot haar overdosis alsmede de schade die haar verslaving op haar lichaam en mentale gezondheid heeft aangericht. In de documentaire zien we een extreem eerlijke Demi Lovato, die écht wil laten zien wat er met haar gebeurd is.

Overdosis

In juli 2018 kregen we het nieuws dat Demi Lovato een overdosis had genomen. Ze werd direct opgenomen in een ziekenhuis en herstelde gelukkig. In 2020 begon ze weer mt het maken van muziek en wat interactie met haar fans. De jaren daartussen waren niet alleen een totale verandering in haar leven, maar ook een bedreiging voor haar leven. Zo vertelt Demi dat ze drie beroertes en een hartaanval heeft gehad als gevolg van de overdosis.

Ze heeft meerdere keren op het randje van haar leven gehangen, vertelt ze in de trailer. Soms werd haar verteld dat ze er over vijf of tien minuten misschien niet meer zou zijn. Haar vrienden en familie zien we emotioneel terug in de trailer. “I’ve had a lot of lives, like [a] cat. I’m on my ninth life. I’m ready to get back to doing what I love, which is making music,” zegt Demi Lovato aan het eind van de trailer.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.