Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 2 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Travis Barker liket shady reactie over Amelia Hamlin op Instagram

Het lijkt erop dat de dingen bij de Kardashian-Jenners wel erg rommelig worden. Travis Barker, aka de nieuwe vriend van Kourtney Kardashian, liket een Instagram-reactie over Scott Disick’s vriendin Amelia Hamlin. En in die reactie wordt niet positief over Amelia gesproken.

*drama*

Travis Barker liket reactie over Amelia Hamlin

In januari 2021 maakten Kourtney Kardashian en Travis Barker hun relatie officieel. Sindsdien zien we regelmatig liefdevolle en intieme posts op Instagram. Ondertussen heeft de ex van Kourtney Kardashian, Scott Disick, ook een nieuwe relatie met niemand minder dan de 19-jarige Amelia Hamlin. Zij werden voor het eerst samen gezien in november 2020 en vierden recent zijn 38e verjaardag samen.

Amelia Hamlin deelt zoenende video met Scott Disick op Instagram voor zijn verjaardag

Kourtney en Scott delen drie kinderen samen – Mason, Penelope en Reign – en hadden jarenlang een knipperlichtrelatie. Het lijkt er nu op dat de exen en hun nieuwe partners niet bepaald amicaal zijn achter de schermen. Op Instagram-account @kardashianvideo zien we dat Travis een shady reactie over Amelia liket, waarin staat dat ze te jong is om met de Kardashian-Jenners om te gaan. Voor de context, Amelia is 19. Scott is 38, Kourtney is 42 en Travis is 45.

Gezamenlijk diner

In een Instagram Story vertelde een fan dat ze de hele KUWTK-clan tijdens een diner bij Nobu in Malibu zag. Ook Travis, Scott, Kourtney en Amelia waren aanwezig. Een andere fan reageerde daarop, “It’s so odd to me like what does a 2001 baby have to do with these grown ass people I know that dinner was awkward as hell.” Die reactie kreeg een like van niemand minder dan Travis Barker.

Instagram / @kardashianvideo

Het lijkt erop dat Travis Barker en Amelia het nog niet heel goed kunnen vinden met elkaar. Eerder maakte Scott Disick al bekend dat hij het lastig vond om Kourtney Kardashian met iemand anders te zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.