Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 28 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Travis Kelce onthult of hij moest buigen voor prins William

Travis Kelce is de meest trouwe supporter van Taylor Swift ever. En dat niet alleen omdat ze een relatie hebben, maar hij staat ook altijd intens te genieten van de concerten.

Nog meer voordelen van zo’n bekende vriendin hebben en naar haar concerten gaan? Je ontmoet hele bijzondere mensen, zoals de toekomstig koning van het Verenigd Koninkrijk. In zijn eigen podcast vertelt Travis hoe dat was.

Travis Kelce ontmoet prins William en zijn kinderen

Travis vertelt in zijn podcast New Heights over de ontmoeting met prins William, die hij zag tijdens het concert van liefje Taylor Swift. Enne – hij is daar behoorlijk enthousiast over. “He was the coolest motherf*cker”. Ook vertelt hij dat hij de kleine George en Charlotte heeft ontmoet en dat zij “an absolute delight” waren.

Travis deelt dat hij niet zeker wist of hij moest buigen voor het koninklijke trio, of dat hij zich voor moest doen als een Amerikaanse idioot die gewoon maar handen schudt. Hij laat weten dat hij uiteindelijk geen buiging hoefde te doen, omdat het geen officieel koninklijk event was. Hij was gewoon daar, met zijn kids, aan het genieten van de muziek.

Prinses Charlotte

Jason Kelce is ook razend enthousiast en niet alleen over William: Charlotte is zijn heldin van de dag. “She is so f*cking adorable (…) She had a fire to her, she was asking questions.”

@newheightshow

The Kelce family linked up with the Royal Family across the pond

♬ original sound – New Heights

Travis en Jason Kelce

In de podcast ‘New Heights’ praten broers Travis en Jason Kelce over hun leven, want naast dat ze allebei prof American Football Spelers zijn (of nou ja, Jason is recentelijk gestopt) en dus heel wat bijzonders te vertellen hebben, zit hun familie in een bijzondere situatie.

Ze zijn namelijk verbonden aan de misschien wel meest populaire vrouw van het moment, Taylor Swift. Travis date al een tijdje met haar en dingen zijn best serieus. Maar deze band zorgt ervoor dat de hele familie Kelce opeens nog veel meer in de spotlights staat, dan ze al deden.

Zoveel vrienden heeft de gemiddelde Nederlander

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.