Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 28 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de meest stijlvolle witte sneakers voor deze zomer

Als er één paar schoenen is dat áltijd van pas komt in de zomer, dan zijn het wel witte sneakers. Maar inmiddels kennen we de Nike Airforce wel, dus is het tijd voor een nieuw model. Ben jij nog op zoek? Wij zetten de meest stijlvolle witte sneakers van 2024 op een rij.

Witte sneakers zijn tijdloos en veelzijdig. Toch zien we ieder jaar weer een kleine verschuiving in de witte sneakers die trending zijn. En omdat het wit houden van witte sneakers best een opgave is, kopen we ieder jaar weer nieuwe. Dus, welke worden het dit jaar?

Witte sneakers voor zomer 2024

We leven in het modetijdperk van de tiny sneakers, ballonrokken en voetbalcore. Of je nu gaat voor funky of juist elegant: dit zijn de witte sneakers waar modeliefhebbers voor vallen deze zomer.

Asics Gel-1130

De Asics zijn weer terug van weggeweest. Het is geen grote trend, maar sneakerfanaten weten het merk dit jaar goed te vinden. De ASICS GEL-1130 is een gemoderniseerde versie van een klassieke hardloopschoen uit begin jaren 2000. Naast dat ‘ie (in de gloriedagen van running clubs) hip is, zit ‘ie dus ook nog lekker.

Witte sneakers zomer 2024
Size?

New Balance 1906R

Oké, nog één sportief paar dan. Gewoon omdat ze zo lekker zitten. De 1906R wordt geprezen om zijn balans tussen stijl en comfort, met een gestroomlijnd silhouet en hoogwaardige afwerking. Niet gek dus, dat dit model onderdeel is van de Heritage-collectie van New Balance. Deze sneakers staan bij ons hóóg op de wishlist.

Witte sneakers zomer 2024 (1)
New Balance

Adidas London

Ben jij dol op de Samba’s, maar wil je er niet bij lopen zoals iedereen? Dan hebben we een fijn model voor je: de Adidas London’s. Ze zijn simpel en ontzettend elegant. Mooi onder een jeans, maar ook prachtig met een nette pantalon.

Witte sneakers zomer 2024 (2)
ANP

K-Swiss SI-18 Revival

Dat tenniscore een ding is, dat hoeven we je niet meer uit te leggen. Na het succes van de film Challengers is de mode van de tennisbaan doorgevoerd naar de straten. Een sneaker die daardoor weer trending is, is de K-Swiss SI-18 Revival. Leuk op de court én op het terras.

Witte sneakers zomer 2024 (3)
K-SWISS

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.