Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 6 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Treasure hunt: hier vind je dé look voor iedere work-out

Zin in de sportzomer, man! Als we het jaartal 2024 ergens aan kunnen koppelen, dan is het wel aan sport. Van Olympische Spelen tot EK voetbal. Misschien gaat je oranje hart al sneller kloppen. Of zorgt de hele happening juist voor de nodige motivatie en ga je liever zelf aan de slag met een intensieve work-out?

Hij is officieel begonnen, die spannende sportzomer. Je kunt met vriendinnen of familie weer genieten van zenuwslopende wedstrijden. Of je nu kijkt op groot scherm in de kroeg of met snacks thuis op de bank. Eén ding is zeker: er komen genoeg topsporters en de daarbij horende indrukwekkende prestaties voorbij. Een betere inspiratie om zelf aan de bak te gaan, is er bijna niet. Maar waar begin je? Met een goede sportuitrusting natuurlijk! En daarvoor ben je bij warenhuis TK Maxx aan het juiste adres, want hier scoor je de beste deal.

Sportkleren maken de vrouw

Kleding die als gegoten zit, zorgt voor een flinke dosis zelfvertrouwen. Dat geldt natuurlijk ook voor een goede sportoutfit tijdens een work-out. Met de zwemkleding, sportkleding en -accessoires en andere parels die je kunt vinden bij warenhuis TK Maxx tover jij jezelf in no time om tot ware sportguru met de nodige motivatie. Kijk er dus niet raar van op wanneer je net zoals Arie Boomsma plots lunges of sit-ups doet op de meest random plekken.

Sportset: €29,99, buikspierwiel: €8,99, top: €17,99 en sportlegging met print: €29,99.
Bron: TK Maxx

Een toffe look als drijfveer om van de bank te komen en naar de gym te gaan. Kies jij voor een sport-bh, -legging of dat ene paar witte sneakers? Bij warenhuis TK Maxx struin je de sportafdeling af op zoek naar de leukste pareltjes voor een complete outfit. Omdat het aanbod varieert, stuit je zo nu en dan op een unieke vondst. Want met meerdere leveringen per week valt er immers altijd wel iets nieuws te ontdekken. Denk aan items van designermerken voor kleine prijzen, tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. Je weet van tevoren nooit waar je tegenaan loopt. Heerlijk, dat verrassingseffect. Dus hup, de bank af. Op zoek naar die schat! Bezoek snel een van de 17 vestigingen van TK Maxx en start jouw sportzomer met een fantastische outfit voor iedere work-out.

Succesvol schatzoeken

Klinkt leuk, dat schatzoeken. Maar hoe pak je die treasure hunt het beste aan? TK Maxx geeft je vier tips mee:

  • Met een open mind ontdek je de beste schatten. Zonder specifiek doel stuit je dus vaak op de mooiste musthaves. Denk aan een onverwachte vondst zoals een sporttas van een topmerk.
  • In de 17 vestigingen van TK Maxx vind je alles onder één dak. Creëer overzicht en beslis daarom bij binnenkomst op welke afdeling je moet zijn, zoek dan naar de categorie (dames, beauty of accessoires) en kijk vervolgens bij jouw maat.
  • Laat jouw parel niet meer los! Er is geen magazijn en dus ook geen tweede kans.
  • Kom vaak terug, want er zijn meerdere leveringen per week.

*Producten variëren per winkel.

In samenwerking met Tk Maxx

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.