Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 20 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Awkward: Tristan Thompson speelt in Drake’s nieuwe clip waarin hij met 23 vrouwen trouwt

Drake’s nieuwe album was een grote verrassing voor zijn fans. De rapper dropte op 17 juni om middernacht onverwachts zijn zevende album en maakte de aankondiging op Twitter een paar uur voordat Honestly, Nevermind werd uitgebracht. Tegelijkertijd bracht hij een clip uit voor de lead single “Falling Back”. En tot onze grote verbazing speelt Tristan Thompson in deze clip. De timing hiervan is op zijn minst gezegd awkward. 

Voor wie de clip nog niet gezien heeft: het is een hete kijk op relaties, Drake is te zien met 23 bruiden in een polyamoreuze bruiloft. Zijn beste man is niemand minder dan Tristan Thompson (jawel, de ex van Khloé Kardashian). De casting van Tristan was uiteraard een bewuste keuze, maar de timing van de release was nogal awkward gezien deze direct te zien was na het cheat schandaal van Tristan (te zien op The Kardashians).

Ongemakkelijk moment voor Tristan

Precies een dag eerder (16 juni) werd in The Kardashians de aflevering gewijd aan Khloé die erachter kwam dat Tristan een kind had verwekt met fitnessmodel Maralee Nichols (terwijl ze aan het daten waren!).

De videoclip “Falling Back” begint met Tristan die Drake een peptalk geeft voor zijn grote dag. “Ben je klaar?” Vraagt hij in de video. “Als het niet goed voelt, schrappen we het en gaan we naar huis, het is klaar.” Drake antwoordt dat hij “klaar is om zich te settelen”. Tristan antwoordt hierop dat hij ”blij” voor hem is en dat ”je maar één keer trouwt”. Waarschijnlijk wilde Tristan ons als kijker hier iets mee duidelijk maken, alleen jammer voor hem dat hij weer werd ‘gesnapt’ is met zijn vreemdgaan acties.

Tristan is naar verluidt door de jaren heen meerdere keren vreemdgegaan, ook toen Khloé zwanger was van hun dochter True. Uiteraard zijn we het schandaal met Kylie Jenner’s ex-BFF Jordyn Woods ook niet vergeten. 

De finale van seizoen 1 van The Kardashians ging opnieuw over Tristan die vreemdging. Deze keer met Maralee Nichols met wie hij een zoon verwekte. Naast de 4 jarige dochter True die Tristan met KOKO heeft, heeft hij de 5-jarige zoon Prince Thompson met Jordan Craig en de 6 maanden oude zoon Theo Thompson met Maralee Nichols.

LEES OOK: ‘The Kardashians’-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Tristan Thompson in de nieuwe serie.

Nadat de aflevering was uitgezonden, tweette Khloé: ”Dit was absoluut een moeilijke aflevering, maar het is zo mooi om te zien hoe hecht mijn familie is. We zullen altijd bij elkaar blijven en intens van elkaar houden.”

Met de timing van Drake’s nieuwe videoclip en de finale van The Kardashians die de pijn weer doet opduiken, ziet het er niet goed uit voor Thompson. Hij is nou niet bepaald de meest geliefde man op aarde, and we get that.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.